HABEMUS… ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Ο 14ος

ΕΠΙ ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

AIGARXOKPR

 

 

Λευκός… καπνός στο Αιγάλεω, αργά το απόγευμα Τρίτης 6 Απριλίου 2021!

Μετά την αναστάτωση της περασμένης εβδομάδας, δηλαδή την παραίτηση του προπονητή Θωμά Γράφα την περασμένη Παρασκευή 2 Απριλίου 2021, την Τρίτη 6 Απριλίου 2021, η ΠΑΕ Αιγάλεω ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Αποστόλη Χαραλαμπίδη, ο οποίος, μέχρι πρότινος ήταν στον πάγκο των Τρικάλων, και θα καθοδηγήσει από εδώ και στο εξής τον σύλλογο στην διοργάνωση του πρωταθλήματος στο Νότιο όμιλο της FOOTBALL LEAGUE.

Ο εν λόγω τεχνικός, σε αυτά τα 6,5 χρόνια παρουσίας της οικογένειας Παλτόγλου στα διοικητικά του συλλόγου, είναι ο 14ος που κάθεται στο πάγκο του Σίτι.

Το Νοέμβριο του 2014, όταν οι Παλτόγλου μπήκαν επίσημα στην διοίκηση της ομάδας, το Σίτι έπαιζε στην Α΄ Αθήνας για την σεζόν 2014-2015 στην Α΄ ΕΠΣΑ και είχαν βρει στον πάγκο του συλλόγου τον Άγγελο Πυρένη, ο οποίος κοουτσάρισε τους «κυανόλευκους» του Αιγάλεω από τις 26 Οκτωβρίου 2014 έως το τέλος της σεζόν. Για την ιστορία ο Πυρένης, είχε πάρει την θέση του Χρήστου Τάσση, που έμεινε στον πάγκο του συλλόγου τις πρώτες 6 αγωνιστικές της περιόδου.

Το καλοκαίρι του 2015, οι Παλτόγλου και για την σεζόν 2015-2016 στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ συνεργάστηκαν με τον συμπολίτη μας προπονητή και βετεράνο παίκτη του Αιγάλεω, Γιώργο Σουρλή. Στο τελευταίο μπαράζ για την άνοδο (που δεν ήρθε) στο τέλος της σεζόν, ο Σουρλής δηλώνει άρρωστος και στο ματς με τον Άγιο Ιερόθεο κλήθηκε και κοουτσάρισε ο μπαλαντέρ – υπηρεσιακός προπονητής Πέτρος Κωνσταντινίδης (νυν Γενικός Αρχηγός της ομάδας).

Το καλοκαίρι του 2016 και ενόψει της νέας περιόδου 2016-2017, όπου το Σίτι λάμβανε μέρος για 3η σερί σεζόν στην Α΄ Αθήνας, νέος τεχνικός αναλαμβάνει ο Μάρκος Μαυρομμάτης, ο οποίος έμεινε στον πάγκο της ομάδας μόνο στις 2 (!) πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ. Σε αυτό το κενό της 3ης αγωνιστικής μέχρι να βρεθεί ο νέος προπονητής της ευθύνη στον πάγκο είχε ο Πάντος Τζανετάκος, και αμέσως μετά αναλαμβάνει ο Κώστας Αρζένης, ο οποίος έμεινε από την 4η έως την 19η αγωνιστική και αποχώρησε μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Πανερυθραϊκό (6 Φεβρουαρίου 2017).

Είναι η σειρά (για δεύτερη φορά) του υπηρεσιακού Πέτρου Κωνσταντινίδη να καθίσει στον πάγκο σε αυτό το μεταβατικό στάδιο, και ο συμπολίτης μας σε μία κρίσιμη χρονική περίοδο όπου ο σύλλογος πασχίζει για την άνοδο από τα… αλώνια της Α΄ Αθήνας για τα… σαλόνια των εθνικών κατηγοριών, κοουτσάρει την ομάδα από την 20η έως την 27η αγωνιστική καταγράφοντας 7 νίκες και μία (1) ισοπαλία.

Κατόπιν, προσλαμβάνεται (19 Απριλίου 2017) νέος προπονητής ο Δημήτρης Καλοπήτας, ο οποίος κάθισε στον πάγκο τις τρεις (3) τελευταίες αγωνιστικές της σεζόν, πανηγυρίζοντας την άνοδο του Σίτι στην Γ΄ Εθνική.

Με τον Δημήτρη Καλοπήτα ξεκινάει το Αιγάλεω την παρουσία του στην Γ΄ Εθνική την σεζόν 2017-2018 και ο εν λόγω τεχνικός μένει μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου 2017.

Την θέση του, αμέσως, στις 6 Δεκεμβρίου 2017, καταλαμβάνει ο Θάνος Κιούπκιολης, ο οποίος μένει για λίγες μέρες τον Δεκέμβριο του 2017 και κοουτσάρει τον σύλλογο για δύο (2) αγωνιστικές!

Στις 3 Ιανουαρίου 2018 οι Παλτόγλου έρχονται σε συμφωνία με τον Γιώργο Αρχοντάκη, που μένει μέχρι τις 11 Μαρτίου 2018, ενώ στις 14 Μαρτίου 2018,… καταφθάνει ο Λευτέρης Βασιλειάδης και ο Πειραιώτης προπονητής κοουτσάρει το Σίτι μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 στην Γ΄ Εθνική, όντας ο 4ος τεχνικός του Αιγάλεω μέσα σε μία χρονιά, όπου απλά οι «κυανόλευκοι» έμειναν στην κατηγορία.

Με τον Βασιλειάδη το Αιγάλεω ξεκινάει την παρουσία του στην 2η συνεχόμενη σεζόν (2018-2019) στην Γ΄ Εθνική, αλλά και αυτός μετά από λίγο καιρό και συγκεκριμένα στις 6 Νοεμβρίου 2018… κουνάει μαντίλι!

Μετά από λίγα 24ωρα, στις 8 Νοεμβρίου 2018, νέος προπονητής και διαδεχόμενος τον Βασιλειάδη, αναλαμβάνει ο Θεόφιλος Καλύβας, που καθοδηγεί τεχνικά το Σίτι μέχρι την λήξη της περιόδου, όπου η ομάδα της πόλης μας πανηγυρίζει την άνοδο από την Γ΄ Εθνική στη… νέα Γ΄ Εθνική (λέγε με και FOOTBALL LEAGUE). Στις 15 Απριλίου 2019, ο Θεόφιλος Καλύβας, υποβάλλει την παραίτηση του.

Το καλοκαίρι του 2019, ο Άρης Παλτόγλου ανακοινώνει την πρόσληψη του Πέτρου Δημητρίου, ο οποίος κάθισε στον πάγκο στις πρώτες δύο (2) αγωνιστικές της σεζόν 2019-2020 για την διοργάνωση της FOOTBALL LEAGUE, αποτελώντας παρελθόν την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019, μετά το εκτός έδρας ματς με την Καβάλα.

Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019, προπονητής αναλαμβάνει ο Λουκάς Καραδήμος, ο οποίος – και αυτός - είχε βραχεία παραμονή στον πάγκο, με την συνεργασία να λύνεται στις 18 Νοεμβρίου 2019.

Επόμενος, 13ος στην σειρά προπονητών για το Αιγάλεω επί διοικητικής θητείας της οικογένειας Παλτόγλου, ο Θωμάς Γράφας, που ανακοινώνεται από το Σίτι στις 20 Νοεμβρίου 2019 και παρέμεινε στον πάγκο μέχρι και την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021 (ημερολογιακά ο μακροβιότερος επί Παλτόγλου), όπου ανακοίνωσε την παραίτηση του. Στο παιχνίδι με την Σαντορίνη (4 Απριλίου 2021) στο ουδέτερο γήπεδο της Νάξου για την 3η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της FOOTBALL LEAGUE, υπηρεσιακοί προπονητές ήταν, ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας Δημήτρης Διαμάντης, ο γυμναστής Πάνος Γερούλης και ο προπονητής του τμήματος Νέων της ΠΑΕ, Σταύρος Μπαϊράμης.

…Καλορίζικος από το βράδυ της Τρίτης 6 Απριλίου 2021, λοιπόν στην ΠΑΕ Αιγάλεω, ο νέος προπονητής Αποστόλης Χαραλαμπίδης, που σίγουρα αναλαμβάνει δύσκολο έργο.

Ο ένας λόγος, αμιγώς σε ποδοσφαιρικό πλαίσιο, καθώς εδώ και χρόνια, ο φίλαθλος κόσμος του συλλόγου (μεταξύ αυτών και ο Πρόεδρος – οπαδός του κ. Άρης Παλτόγλου), περιμένει να δει, από την αμυντική γραμμή και μπροστά, η ομάδα να… παραγάγει – επιτέλους - … τίμια και… ολίγον ποιοτική μπαλίτσα!

Προς θεού, το παραπάνω δεν αποτελεί μομφή για τον τέως προπονητή (ή, όλους τους προηγούμενους, άλλωστε εργαζόμενοι είναι και αυτοί, και αποτελεί ιερό πράγμα η εργασία), απλά κάποια στιγμή πρέπει να ξεκαθαριστεί (όταν κάθε σεζόν επί διοίκησης Παλτόγλου γίνονται 20 με 25 μεταγραφές…!!!), οι παίκτες ή, ο εκάστοτε προπονητής είναι το ζητούμενο;

Και αυτό το ξέρει ή, είναι… κοντά στο συμπέρασμα (μάλλον), μόνο η διοίκηση!

 

PROPMESS

Οι προπονητές του Σίτι επί Προεδρικής θητείας Παλτόγλου (από αριστερά): Πυρένης, Σουρλής, Κωνσταντινίδης, Μαυρομμάτης, Αρζένης, Καλοπήτας, Κιούπκιολης, Αρχοντάκης, Βασιλειάδης, Καλύβας, Δημητρίου, Καραδήμος, Γράφας, Χαραλαμπίδης

 

 

MAMOK

 

 

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

 

XARALAB

 

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης (δεξιά στην άνωθεν φώτο, μαζί με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Άρη Παλτόγλου) είναι ο εκλεκτός του Αιγάλεω για τον πάγκο, ως αντικαταστάτης του Θωμά Γράφα.

Ο 51χρονος τεχνικός από την Καστοριά, είχε ως τελευταίο προπονητικό σταθμό αυτόν του ΑΟ Τρίκαλα, στον οποίο παρέμεινε για 15 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ήταν σε ηλικία 39 ετών όταν ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην ομάδα του ΟΦ Ιεράπετρας, τη σεζόν 2006-2007.

Στη συνέχεια, βρέθηκε σε πολλές ομάδες, όπως ΑΕ Πολυκάστρου, Φωκικός, Εορδαϊκός, Τρίκαλα, Βέροια, Νίκη Βόλου, Καλλιθέα, Δόξα Δράμας, Νέα Σαλαμίνα (Κύπρος), Καβάλα, Τύρναβος, Ολ. Βόλου, ΑΕ Καραϊσκάκης, Αστέρας Τρίπολης, Πανσερραϊκός, Αιγινιακός, Αήττητος, Ιωνικός και μέχρι πιο πριν λίγο καιρό στα Τρίκαλα.

 

MAMOK