ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ

 

Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ;

CITMET

 

 

Ραγδαίες είναι, θα λέγαμε, οι εξελίξεις στο ρόστερ της ΠΑΕ Αιγάλεω, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE (μάλλον το Αιγάλεω, μπορεί και να παίξει το προσεχές Σάββατο το πρωϊ στο Βόλο με τη Νίκη για την 1η αγωνιστική), καθώς η ομάδα της πόλης μας, μέσα σε λίγα 24ωρα και σε αυτή την εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο, πραγματοποίησε τέσσερις (4) νέες προσθήκες, και ίσως πάει και για 5η, που θα αφορά θέση επιθετικού (βοά η… πιάτσα ότι το Σίτι είναι σε συνομιλίες, ή, δέχεται προτάσεις από μάνατζερ / οι μεταγραφές ολοκληρώνονται 31 Μαρτίου).

Ας πιάσουμε από την αρχή το νήμα.

Τον προηγούμενο Οκτώβριο η ΠΑΕ Αιγάλεω είχε 23 παίκτες συν κάποιους μικρούς από την ομάδα Νέων. Πριν δύο μήνες, έφυγε ο επιθετικός Σαλίμ Σισέ, ενώ υπήρξε ο τραυματισμός του Θοδωρή Παπουτσογιαννόπουλου, οπότε ο προπονητής της ομάδας κ. Θωμάς Γράφας έμεινε με ρόστερ 21 παικτών.

Επειδή ξεκινάει λοιπόν το πρωτάθλημα, τρεις – τέσσερις λόγοι οδήγησαν τον σύλλογο, στην περαιτέρω ενίσχυση. Σαφώς ο τραυματισμός Παπουτσογιαννόπουλου ήταν κομβικός, πριν λίγες μέρες ήρθε ένας ακόμη τραυματισμός, αυτός του τερματοφύλακα Δημήτρη Σκαφίδα (άρα η ομάδα έμεινε με 20 παίκτες), που υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και θα είναι εκτός τουλάχιστον για ένα (1) μήνα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Αιγάλεω θέλει και κατεβαίνει ως πρώτο φαβορί για άνοδο, σε ένα πρωτάθλημα ολίγων σχετικά αγωνιστικών (18), που, όμως, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, χρονικά εντάσσεται σε ολιγόμηνο διάστημα, άρα οι αγωνιστικές θα είναι κοντά και πιεσμένες, ενώ παράλληλα, αναμένεται να είναι και ιδιαίτερα υψηλό σε ένταση (όσο αφορά την βιολογική ενέργεια που θα «καταναλώσουν» οι παίκτες).

Αν λάβουμε υπ’ όψιν ακόμη, ότι κανείς δεν ξέρει πως θα ανταποκριθούν οι οργανισμοί των παικτών σε ένα τέτοιο έντονο και εντατικό πρωτάθλημα – έπειτα από αγωνιστική απουσία ενός ολόκληρου χρόνου – εάν υπάρξουν τραυματισμοί, ή, τίποτα απουσίες λόγω κορωνοϊού (φτου… φτου… μακριά από το Σίτι), τότε σίγουρα το ρόστερ 20 παικτών ήταν οριακό για να την βγάλει!

Οπότε, σοφά και ορθώς, μέσα σε διάστημα επτά (7) ημέρων είχαμε τέσσερις μεταγραφές από την ΠΑΕ Αιγάλεω, ενώ ίσως έρθει και ένας ακόμη φορ, με τον Θωμά Γράφα να διαχειρίζεται πλέον, ρόστερ 24 ή, 25 παικτών (εφόσον γίνει ακόμη αυτή η μεταγραφή επιθετικού).

Για την ιστορία λοιπόν, την περασμένη εβδομάδα το Σίτι απέκτησε τον αμυντικό Παναγιώτη Βλάχο από τον Ιωνικό, χθες ολοκληρώθηκε και σήμερα Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 ανακοινώθηκε η απόκτηση με την μορφή δανεισμού των Οκάν Σουλεϊμάν, Κώστα Βαλμά από την Ξάνθη, ενώ παίκτης της ΠΑΕ πρέπει να θεωρείται και ο τερματοφύλακας Νίκος Φυλακτός (προπονήθηκε σήμερα με την ομάδα), που προέρχεται από τον Ιωνικό.

 

 

MOUSKX