ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ Ο ΜΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ

 

MAKARX

 

Συνεχίζεται η υλοποίηση της στελέχωσης του προπονητικού τιμ των ακαδημιών του ΑΟ Αιγάλεω, όπου ο ιστορικός σύλλογος της πόλης μας φιλοδοξεί τη νέα σεζόν 2020-2021 να παρουσιαστεί αναμορφωμένος σε αυτό το επίπεδο. Εκεί δηλαδή που «χτίζεται» το σύγχρονο ποδόσφαιρο και πλάθονται υγιείς και δημιουργικοί χαρακτήρες, καθώς το άθλημα του ποδοσφαίρου ήταν, είναι και θα είναι το μεγαλύτερο κοινωνικό γεγονός.

Το πλάνο που οραματίστηκαν και ξεκίνησαν, τον περασμένο χειμώνα, ο Πρόεδρος του ΑΟ Αιγάλεω κ. Αντώνης Τιρτιράκης και ο Αθλητικός Διευθυντής των ακαδημιών κ. Σπύρος Κολοκοτρώνης, παίρνει… σάρκα και οστά.

Άρχισαν με την κομβική σύναψη συνεργασίας, με τον διεθνή βετεράνο παίκτη, Χάρη Κοπιτσή, που ανέλαβε το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή, διαθέτοντας τεράστια εμπειρία σε αυτόν τον τομέα, ακολούθησαν οι συνεργασίες με τους Θωμά Μακρή (κ14 και κ18), Σταμάτη Συρίγο (κ14 και κ12), ενώ πλέον στο προπονητικό τιμ του συλλόγου ανήκει και ο Μάκης Σωτηριάδης. Ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της πόλης, που φόρεσε για πολλά έτη την φανέλα του Αιγάλεω. Ο Μάκης Σωτηριάδης θα είναι προπονητής του τμήματος κ16.

Ο Μάκης Σωτηριάδης, έχει παίξει για πολλά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες με τις φανέλες του Αιγάλεω, του Ρουφ και της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

Ακολούθως εξειδικεύθηκε στην προπονητική, όπου διετέλεσε βοηθός προπονητή σε ανδρικά τμήματα, στις ομάδες του Αιγάλεω, του Άγιου Ιερόθεου, του Αττικού, ενώ εδώ και ένα χρόνο είναι άμεσος συνεργάτης του Μάρκου Καραμάνη στον Ζέφυρο Αιγάλεω.

Κάτοχος του διπλώματος (με άριστα) προπονητικής UEFA B, εδώ και αρκετά έτη ασχολήθηκε με τα τμήματα ακαδημιών, αναλαμβάνοντας αντίστοιχα τεχνικά πόστα σε Ρουφ και Ζέφυρο, ενώ πλέον θα είναι ο προπονητής στο τμήμα κ16 του Σίτι.

Ο Μάκης Σωτηριάδης, ξεχωρίζει για την σοβαρότητα και την εργατικότητα του, όπως και για το ήθος του, συμβολίζοντας την παρουσία του σε αυτό που λέμε σύγχρονο ελληνικό ποδόσφαιρο, και η συνεργασία του με το Αιγάλεω, ανεβάζει ακόμη πιο πολύ το επίπεδο στις ακαδημίες του σωματείου.

Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, ο Τεχνικός Διευθυντής Χάρης Κοπιτσής, ο Μάκης Σωτηριάδης και ο Επικεφαλής Αθλητικός Διευθυντής των υποδομών του Σίτι, Σπύρος Κολοκοτρώνης.

 

 

CITYCAROK