Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΒΑΪΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΑ

 

 

Δελτίο τύπου – ανακοίνωση, εξέδωσε, σήμερα Τρίτη 2 Απριλίου 2024, η ΠΑΕ Αιγάλεω σχετικά με το έργο αποκατάστασης του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης».

Μεταξύ άλλων, ευχαριστεί για τον ενδιαφέρον και τις ενέργειες τους, τον Δήμαρχο Αιγάλεω κ. Λάμπρο Σκλαβούνο, όπως επίσης τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ηλία Βαϊου και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού κ. Αλέξανδρο Γράφα.

 

 

 

Αναφέρει το δελτίο τύπου:

«Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της ομάδας μας στη φυσική της έδρα και το «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» ξεκίνησε, καθώς ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου έχει «μεταμορφωθεί» και είναι έτοιμος να φιλοξενήσει εκ νέου αγώνες της Super League 2.

Έπειτα από τις απαιτούμενες εργασίες βελτίωσης και αποκατάστασης που έγιναν, ο χλοοτάπητας του γηπέδου μας βρίσκεται πλέον σε εξαιρετική κατάσταση και μάλιστα σήμερα πραγματοποιήθηκε ο σχετικός έλεγχός του από την αρμόδια Επιτροπή της διοργανώτριας αρχής.

Μετά από 4 «δύσκολους» μήνες, η ομάδα μας επιστρέφει «σπίτι» της για τους καθοριστικούς αγώνες των playouts, γεγονός που δίνει σε όλους μας δύναμη και αισιοδοξία για την επίτευξη του στόχου μας.

Ως διοίκηση θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Δήμαρχο Αιγάλεω, Λάμπρο Σκλαβούνο, για το έμπρακτο ενδιαφέρον και την πολύτιμη συνεισφορά του προκειμένου το γήπεδο μας να αποκτήσει την ξανά την εικόνα που πρέπει να έχει, έτσι ώστε να φιλοξενήσει παιχνίδια της κατηγορίας. Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον αντιδήμαρχο Τεχνικών υπηρεσιών, Ηλία Βαΐου, τον πρόεδρο Επιτροπής Αθλητισμού και εντεταλμένο σύμβουλο, Αλέξανδρο Γράφα, αλλά και όλους όσους βοήθησαν στο να επιστρέψει η ομάδα μας στην φυσικής της έδρα.

Η ομάδα μας επιστρέφει στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» και σας θέλει όλους δίπλα της. Με φωνή, χειροκρότημα και παλμό. Εκεί όπου όλοι μαζί ενωμένοι, θα ενισχύσουμε και θα «προστατέψουμε» την ομάδα μας αποτελώντας όπως πάντα τον 12ο παίκτη του City μας. Κανείς δεν περισσεύει. Ραντεβού στο γήπεδο μας...».

 

 

ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Β ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

Το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Απριλίου 2024 η ΠΑΕ Αιγάλεω για την 3η αγωνιστική των πλέϊ άουτ της SUPER LEAGUE 2 παίζει εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό Β.

Η προετοιμασία της ομάδας της πόλης μας, ολοκληρώθηκε σήμερα Τρίτη 2 Απριλίου 2024 και η «κυανόλευκη» αποστολή, που ανακοίνωσε ο τεχνικός του συλλόγου κ. Απόστολος Χαραλαμπίδης έχει ως εξής: Βάρκας, Γαρουφαλιάς, Δημητριάδης, Ευαγγέλου, Ζιούλης, Καρρίκι, Κατσιμήτρος, Κυρίτσης, Κωνσταντακόπουλος, Μίκο, Μίσκου, Μπάμπης, Μπλάκσον, Μπουλάρι, Ναζίμ, Νταβιώτης, Παυλάκης, Ραμίρεζ, Σταμένκοβιτς, Τάμπας και Τσιμόπουλος.

Το Σίτι προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί του Γιούχτα στις Αρχάνες Ηρακλείου Κρήτης για την 2η αγωνιστική της διαδικασίας, ενώ να σημειώσουμε ότι είχε αναβληθεί – λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων – το ματς της 1ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Β.