ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΤΙΡΤΙΡΑΚΗ & ΑΙΓΑΛΕΩ (ΜΠΑΣΚΕΤ)

ΣΕ ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ

 

 

Αιγάλεω, ήταν, είναι και θα είναι μέχρι την… τελευταία αρτηρία του, ο πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ Αιγάλεω, κ. Άρης Παλτόγλου.

Στο ανοιχτό κάλεσμα, για στήριξη του τμήματος Μπάσκετ της ομάδας που θα λάβει μέρος στην διοργάνωση της Β΄ Εθνικής, και απηύθυνε πριν λίγο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη Αιγάλεω ΑΟ, κ. Αντώνης Τιρτιράκης – είχαμε δημοσιεύσει σχετικό άρθρο την περασμένη εβδομάδα – ο κ. Άρης Παλτόγλου έδειξε για ακόμη μία φορά την αγάπη του και ανταποκρίθηκε αμέσως.

Πέρα από την προσωπική φιλία, αλλά και την στενή συνεργασία των προηγούμενων ετών,  μεταξύ Τιρτιράκη, Παλτόγλου, ο τελευταίος αντιλαμβάνεται, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι, πως επιβιώνει και λειτουργεί ένας αθλητικός οργανισμός. Απλά και χωρίς… φιοριτούρες, ο Άρης Παλτόγλου στέκεται στο πλευρό του επιστήθιου φίλου του Αντώνη Τιρτιράκη, αλλά και στην ιδέα που λέγεται Αιγάλεω.

Για αυτή την, συνεχή στήριξη του Άρη Παλτόγλου και ειδικά, τώρα, στην προσπάθεια που γίνεται στο τμήμα μπάσκετ, ο ερασιτέχνης Αιγάλεω ΑΟ και ο Πρόεδρος του κ. Αντώνης Τιρτιράκης, δημοσιοποίησαν ευχαριστήρια ανακοίνωση για την συνεισφορά του κ. Άρη Παλτόγλου, όπου αναφέρονται τα εξής:

«Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αιγάλεω Α.Ο Αντώνης Τιρτιράκης και το τμήμα Μπάσκετ του συλλόγου μας θέλουν να ευχαριστήσουν τον πρώην Μεγαλομέτοχο και Πρόεδρο της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 κ. Άρη Παλτόγλου για τη διαρκή στήριξη του στο τμήμα μπάσκετ. Ευχόμαστε να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα του και να είναι μαζί με τον κόσμο η δύναμη του συλλόγου μας».