Ο ΖΕΦΥΡΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

 

ΤΟΝ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΜΙΟ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ

 

zearxok

 

 

Πάντα κοντά στις ομάδες της πόλης μας, εδώ και πολλά χρόνια, ο βετεράνος του ποδοσφαιρικού Σίτι και Δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω, κ. Γιάννης Σάμιος, συνεχίζει να δείχνει το ίδιο ενδιαφέρον, να στηρίζει, να βοηθά και συνεισφέρει.

Μία από τις τελευταίες, άξια αναφοράς, ενέργεια του, ήταν η προσφορά μιας πλήρης σειράς αθλητικών επισήμων εμφανίσεων για το ανδρικό τμήμα του Ζέφυρου Αιγάλεω, που έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2021-2022.

Μάλιστα, η ομάδα της πόλης μας, αγωνίστηκε με την εν λόγω εμφάνιση και στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι της περιόδου 2021-2022, στο Περιστέρι με την Χρυσούπολη, όπου το ΔΣ του συλλόγου με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Ευάγγελο Παπαϊακώβου, είχε προσκαλέσει τον κ. Σάμιο, να παρακολουθήσει το ματς, αλλά και να φωτογραφηθεί με όλη την αποστολή (ακολουθεί η σχετική φώτο).

 

xorsam

 

Σε σχετική μάλιστα ανακοίνωση, η διοίκηση του Ζέφυρου Αιγάλεω, αναφέρει:

«ΤΟ ΔΣ της ΑΕ Ζέφυρος Αιγάλεω, ευχαριστεί για την προσφορά της εμφάνισης προς την ομάδα, τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Δημοτικό Σύμβουλο Αιγάλεω και προπονητή της ομάδας μας στο τμήμα Κ8 των ακαδημιών μας, κ. Γιάννη Σάμιο».

 

* Στην κεντρική φώτο, αριστερά ο Πρόεδρος του Ζέφυρου Αιγάλεω κ. Ευάγγελος Παπαϊακώβου και δεξιά ο Δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω, κ. Γιάννης Σάμιος

 

 

NEWMAKGNV