ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΖΕΦΥΡΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΗ

karzemak

 

Στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, όπου συγκατοικεί με τον Τριφυλλιακό – …σκόνταψε χθες Σάββατο στο Αιγάλεω με τον Διαγόρα στο ισόπαλο 0-0 – βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής 18 Οκτωβρίου 2020, ο Ζέφυρος Αιγάλεω, που νίκησε στο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος με 2-0 τον ιστορικό Αττικό για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Δίκαιη η επικράτηση του ταλαντούχου, νεαρού και ποιοτικού συνόλου του Μάρκου Καραμάνη, που είχε πολλές ακόμη ευκαιρίες για να πάει το σκορ ψηλότερα από το τελικό 0-2.

Στο 20΄ ο Χαλβατζόγλου είχε δοκάρι και στο 25΄ ο ίδιος παίκτης, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, και πάσαρε στον Νιώρα, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το 0-1. Στο 30΄ ο Αθανασόπουλος ανατράπηκε, και το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Μίχας στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο 50΄ ο Ζυγούρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ «έγραψε» το τελικό 0-2.

Οι γηπεδούχοι, που έπαιξαν πολύ δυνατά, ολοκλήρωσαν το ματς με 9 παίκτες, λόγω αποβολής του Νικηταρά στο 38΄ (2η κίτρινη) και απευθείας αποβολή του Κάρκου στο 85΄.

Ο Ζέφυρος μετά από 4 αγώνες είναι στην 1η θέση με 10 βαθμούς έχοντας 3 νίκες, μία (1) ισοπαλία και τέρματα 11-2.

Διαιτητής ο Βαρβιτσιώτης με βοηθούς τους Παπαθανασίου και Κρασώνη.

 

ΑΤΤΙΚΟΣ: Βαγγέλης, Φίλης (60΄ Λακκιώτης), Βόγκας (9΄ Κοντόπουλος), Μαυρής (46΄ Μποντίνης), Ορφανός, Πέτρου (60΄ Καραϊλάνης), Νικηταράς, Γεράρδης (46΄ Κάρκος Απ.), Κατσιγιάννης, Ζίκα, Βασιλείου.

 

ΖΕΦΥΡΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Γιατράς, Νιώρας (80΄ Ισάϊ), Μαρουδιάς, Ζυγούρης (60΄ Αριτζόγλου), Ανδρέου, Μακρυγιάννης, Αθανασόπουλος, Ραυτόπουλος, Χαλβατζόγλου, Μίχας (80΄ Ζαχαρόπουλος), Γριμάνης (77΄ Γιαννακάκης).

 

Στην κεντρική φώτο, αριστερά ο Μάρκος Καραμάνης και δεξιά ο άμεσος συνεργάτης του στην τεχνική ηγεσία, Μάκης Σωτηριάδης.

 

 

ERGONMAKET