… ΣΤΡΟΦΗ Ο ΖΕΦΥΡΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ!

 

ZEFDN

 

 

Νυν υπέρ πάντων αγώνες δίνει ο Ζέφυρος Αιγάλεω προκειμένου να παραμείνει στην Β΄ ΕΠΣΑ και ακριβώς έναν γύρο μετά (15 αγωνιστικές) η ομάδα της πόλης μας, σήμερα Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου, πέτυχε νίκη και πήρε βαθιά ψυχολογική ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ο Ζέφυρος σε εντός έδρας αγώνα με τον Θρίαμβο Αθηνών νίκησε με 1-0, με γκολ που πέτυχε ο Δημήτρης Δούβλης (κεντρική φώτο) στο 75΄, ενώ στο 80΄ ο Λάμπρος Μπούσης είχε δοκάρι. Η τελευταία νίκη του Ζέφυρου – δεν συμπεριλαμβάνουμε αυτή της 12ης αγωνιστικής επί της Νίκης Αλίμου, που ήταν άνεϋ αγώνος – ήταν και πάλι επί του Θριάμβου Αθηνών, όταν για την 5η αγωνιστική στις 20 Οκτωβρίου 2018 η ομάδα της πόλης μας είχε επικρατήσει εκτός έδρας με 3-1. Να σημειώσουμε ότι ήταν το δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα για τον Ζέφυρο, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική (19η) είχε έρθει ισόπαλος εκτός έδρας (0-0) με τον Κεραυνό Γλυφάδας.
Το αιγαλιώτικο σωματείο έχει 10 τελικούς μπροστά του και αναμένεται να δώσει τα πάντα για να φτάσει στην παραμονή.
Έπειτα από 20 αγωνιστικές ο Ζέφυρος είναι στην 15η θέση με 14 βαθμούς έχοντας 4 νίκες, 2 ισοπαλίες, 14 ήττες και τέρματα 26-50.
ΖΕΦΥΡΟΣ: Παρασκευόπουλος, Νιώρας, Ταμπάκης, Κανταρτζής (55΄ Ταμπάκου), Παυλίδης, Δούλιογλου, Χολέβας (65΄ Αλεξόπουλος), Μακρυγιάννης (70΄ Λιόντος), Δούβλης, Πλατανίτης (80΄ Λουκάς), Μπούσης.

 

 

PAPNEW