ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ… ΣΥΓΚΟΠΗ ΣΤΑ… ΧΑΣΟΜΕΡΙΑ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

BOUS18 VIOL

 

…Εγκεφαλικά, ανατροπές, λυτρώσεις,… Από όλα έχει ο… μπαξές σήμερα Σαββάτο 21 Οκτωβρίου για τις αιγαλιώτικες τοπικές ομάδες στα τοπικά πρωταθλήματα της Αθήνας. Για την ΑΕ Αιγάλεω η εκτός έδρας συνάντηση με την Θύελλα Περιστερίου για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, πάντως επεφύλαξε… συγκοπή στο 91΄ (2-2) και ενώ η ομάδα της πόλης μας είχε κάνει ανατροπή στο 86΄, γυρίζοντας το ματς από 1-0 σε 1-2!
Στο α΄ ημίχρονο η ΑΕ Αιγάλεω μπήκε λίγο χαλαρά στο παιχνίδι και βρέθηκε να μένει πίσω στο σκορ (1-0) στο 19΄, έπειτα από τραγικό λάθος και συνεννόηση στα μετόπισθεν. Εν συνεχεία οι παίκτες του Δημήτρη Παπαϊωάννου ισορρόπησαν το ματς και μπήκαν ακόμη καλύτερα στην επανάληψη. Μάλιστα στο 75΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής, πράγμα που η ΑΕ Αιγάλεω επωφελήθηκε στο έπακρο. Στο 76΄ ο Πατρίκαλος έκανε ωραία μεταβίβαση, ο Βιολιντζής με έξυπνη προσποίηση άφησε την μπάλα και ο Μπούσης (φώτο αριστερά) με πλασέ σημάδεψε σωστά πετυχαίνοντας το 1-1. Από εκεί και πέρα οι παίκτες της ΑΕ συνέχισαν την πίεση και στο 86΄ έπειτα από σέντρα του Μπούση, ο Γιαννόπουλος, μέσα στην μεγάλη περιοχή της Θύελλας, δεν έπιασε καλά το σουτ (τσαφ) και ο Βιολιντζής (φώτο δεξιά), που έγινε τελευταίος αποδέκτης της μπάλας στην μικρή περιοχή, με προβολή πέτυχε το 1-2. Τελικά στο 91΄, στα… χασομέρια που λέμε και στην ποδοσφαιρική διάλεκτο, οι γηπεδούχοι με φάουλ που εκτέλεσαν στην τελευταία φάση του αγώνα, έπιασαν στον ύπνο την άμυνα της ΑΕ και μέσα από την μικρή περιοχή με πλασέ, έκαναν το τελικό 2-2! Έτσι η ΑΕ Αιγάλεω έμεινε για 4η αγωνιστική μακριά από τις νίκες (3 ισοπαλίες, μία – 1 – ήττα)! Την επόμενη αγωνιστική (5η) η ΑΕ Αιγάλεω υποδέχεται τον Πλάτωνα.
ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ: Χολέβας Γ.. Δρομπόνης (90΄ Χρυσοχοϊδης), Βιολιντζής, Γιαννόπουλος, Παυλίδης, Δούλιογλου, Πετεινάκης (60΄ Μανώλικας), Αλεξόπουλος (46΄ Νάκας), Αλεξάκης (46΄ Πατρίκαλος), Χολέβας Κ., Μπούσης.