ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΥΣ

 

ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)!

 

DARX

 

 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΤΙΡΤΖΗΣ

 

Πρωτομηνιά, πρεμιέρα πρωταθλήματος και τοπικό ντέρμπι είχαμε στο ΔΑΚ Αιγάλεω το πρωινό της Κυριακής 1ης Οκτωβρίου 2017, όπου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, η τυπικά γηπεδούχος ΑΕ Αιγάλεω υποδέχθηκε τον συμπολίτη Ορφέα Αιγάλεω. Οι δύο ομάδες της πόλης μας μετά το σφύριγμα της λήξης μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ, καθώς το τελικό αποτέλεσμα ήταν το 1-1.
Καλό ντέρμπι σε γενικές γραμμές και σε πολιτισμένα… ποδοσφαιρικά πλαίσια, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Στο γήπεδο βρέθηκαν αντιμέτωπες δύο ομάδες, των οποίων οι προπονητές τους, ο Δημήτρης Παπαϊωάννου της ΑΕ Αιγάλεω και ο Τέλης Πιστόλης του Ορφέα Αιγάλεω, ήταν συμπαίκτες πριν από καμιά 20ετία (23 χρόνια για την ακρίβεια, μέχρι το 1994 περίπου) στο Αιγάλεω.
Η γηπεδούχος ΑΕ Αιγάλεω, που προηγήθηκε με γκολ του Μπούση στο 38΄ (1-0) με σουτ, έδειξε σημάδια κόπωσης, καθώς πριν λίγες μέρες (Τετάρτη) είχε δώσει και αγώνα κυπέλλου. Η απόδοση της δεν κυμάνθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα στο παιχνίδι και λόγω των καλών μονάδων που έχει στο ρόστερ του ο Δημήτρης Παπαϊωάννου, δεν άφησε να της ξεφύγει το ματς.
Από την άλλη πλευρά ο Ορφέας Αιγάλεω του Τέλη Πιστόλη, έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Είχε περισσότερα καλά διαστήματα στο 90λεπτο, έχασε πιο πολλές ευκαιρίες και άφησε πολλές υποσχέσεις για την πορεία του πρωταθλήματος, σε σχέση βέβαια με ότι έχουμε συνηθίσει τα δύο τελευταία χρόνια από τον ιστορικό σύλλογο. Το γκολ της ισοφάρισης για τον Ορφέα Αιγάλεω πέτυχε ο Λάπας στο 65΄ (1-1) με καταπληκτικό σουτ, έπειτα από καλή πάσα του Ντιμιτρέσκου.
Ξεχώρισαν από την ΑΕ Αιγάλεω οι Κοκάρης, Μπούσης, Χολέβας Γ. και από τον Ορφέα Αιγάλεω οι Δουδέσης, Πιστόλης, Λάπας.
Διαιτήτευσε ο Α. Κωστούλας με βοηθούς τους Α. Ανδρουτσόπουλο και Θ. Βασιλειάδη
ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ: Χολέβας Γ., Δρομπόνης, Γιαννόπουλος (74΄ Κάππας), Κοκάρης, Παυλίδης, Δούλιογλου, Χολέβας Κ. (81΄ Πατρίκαλος), Μπάντος (64΄ Πλατανίτης), Μπούσης, Αλεξόπουλος, Πετεινάκης (36΄ Αλεξάκης).
ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Κουτσονάσιος, Τιτόνης, Κωνσταντόπουλος, Κετσιλής Α., Γκινάϊ, Ζιάκας, Λιβέρης (66΄ Κονταρής), Δουδέσης, Πιστόλης, Λάπας, Ντιμιτρέσκου (89΄ Κοσμίδης).

 

AEGE17

 

ORFE17

 

 D1

 

D2

 

D3

 

D4

 

D5

 

D6

 

D7

 

D8

 

D9

 

D10

 

D11

 

D12

 

D13

 

D14

 

D15

 

 D16

 

D17

 

D18

 

D19

 

D20

 

D21

 

D22

 

D23

 

D24

 

D25

 

D26

 

D27