ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΒΕΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Ο Γιαννούλης Βέρρας θα είναι και τη νέα αγωνιστική περίοδο στον πάγκο της ΑΕ Αιγάλεω στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ. Ο έμπειρος τεχνικός θα είναι για 3η σεζόν στον πάγκο της ομάδας, διάστημα στο οποίο ο αιγαλιώτικος σύλλογος έπαιξε καλό και στρωτό ποδόσφαιρο με αποκορύφωμα την φετινή πορεία που ολοκληρώθηκε, όταν η ΑΕ Αιγάλεω έχασε την άνοδο από την Γ΄ στην Β΄ ΕΠΣΑ στο μπαράζ με τον Πανθησειακό. Ο Βέρρας δημιούργησε ένα πολύ ταλαντούχο και νεανικό σύνολο, το οποίο έχει το μέλλον μπροστά του.
Ο Βέρρας, είχε το προηγούμενο διάστημα συναντήσεις με τους παράγοντες της ομάδας, όπου υπήρξε ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας για την επόμενη μέρα και τελικά οι δύο πλευρές κατέληξαν στην ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας τους.
Πλέον ο έμπειρος τεχνικός με τους συνεργάτες του έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο και το επόμενο δεκαήμερο θα υπάρχουν και οι σχετικές ειδήσεις, που αφορούν το έμψυχο δυναμικό.
Τέλος, όσο αφορά το διοικητικό κομμάτι, το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξει συνέλευση των μελών του σωματείου, όπου θα αναδειχθεί νέο ΔΣ. Πληροφορίες θέλουν, να εισέρχονται νέα άτομα στο συμβούλιο, ενώ το πιθανότερο είναι να συνεχίσει στην προεδρία και ο Βαγγέλης Κουρεντζής.