Για τον Στυλιανό και την Στέλλα

 

στις «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ»

 

STYLDIMI

 

 

Την μνήμη του Αγίου Στυλιανού τιμά σήμερα, 26 Νοεμβρίου, η Εκκλησία και η πίστη μας.

Η ονομαστική εορτή του καθενός, αποτελεί για τον εορτάζοντα και την εορτάζουσα μια ξεχωριστή ημέρα γεμάτη χαρά, εκπλήξεις και πολλά δώρα!

Στην χώρα μας τιμούμε ιδιαίτερα την ονομαστική εορτή, καθώς είναι συνδεδεμένη άρρηκτα με τη θρησκεία μας.

Το έθιμο επιβάλει την προσφορά ενός συμβολικού δώρου. Δεν έχει σημασία το μέγεθος ή, η αξία, αλλά η χειρονομία, μία χειρονομία που δείχνει πως δεν ξεχάσαμε ότι το αγαπημένο μας πρόσωπο γιορτάζει.

Τα άνθη και τα λουλούδια αποτελούν ίσως την καλύτερη επιλογή, συμβολίζοντας την αγνή αγάπη, την εκτίμηση, την προσφορά και την τιμή.

Οπότε δεν ξεχνάμε να τους ευχηθούμε προσφέροντας άνθη – ένα δώρο καρδιάς και εκτίμησης – ή, ότι άλλο επιθυμείτε από τον… λουλουδάτο κόσμο του ανθοπωλείου «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» στο Χαϊδάρι!

Ξεχωριστός, παραδοσιακός, μοναδικός και αγνός, πάντα παραμένει ο τρόπος να δείξουμε την χαρά μας και τα αισθήματα μας δωρίζοντας λουλούδια και άνθη στους εορτάζοντες (ή, μπορούμε να τους τα στείλουμε κιόλας). Μέρες σαν και αυτές λοιπόν πάντα επιλέγουμε ένα πέρασμα σε ένα από τα καλύτερα ανθοπωλεία των Δυτικών Προαστίων, τις «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» στο Χαϊδάρι, όπου για τέτοιες ξεχωριστές στιγμές, έχουν προτάσεις για όλα τα γούστα. Ανθοσυνθέσεις, μπουκέτα, περίφημες δημιουργίες, χρώματα, αρώματα και όλα τα συναφή, μόνο στο ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ»! Και εννοείται ότι στις «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» συνδυάζουμε την κορυφαία ποιότητα στις πιο οικονομικές τιμές! Επίσης το κατάστημα αναλαμβάνει να παραδώσει τα άνθη σας όπου εσείς θέλετε!

 

* «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» (ανθοπωλείο): ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ, ΓΑΜΟΣ, ΒΑΠΤΙΣΗ, ΣΤΕΦΑΝΑ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ, ΑΝΘΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ, ΛΑΜΠΑΔΕΣ, SPECIAL EVENTS!

 

* «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ»: Στρ. Καραϊσκάκη 110 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5987839, www.dimiourgiesflowers.gr

 

 

DIMNEWMAK

 

 

a3

 

 

a4

 

a5

 

a6

 

a7

 

a9

 

a10

 

a11

 

a12

 

a13

 

 

DIMNEWMAK

 

 

a14

 

a15

 

a16

 

a17

 

a18

 

a19

 

a20

 

 

DIMNEWMAK

 

 

a21

 

a22

 

a23

 

a24

 

a25

 

a25a

 

a25b

 

a25c

 

a25d

 

a25e

 

a25f

 

a25g

 

 

DIMNEWMAK