ΜΕ CLICK AWAY

 

 

ΤΟ ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ»!

 

DDN1

 

Νέα ήθη και έθιμα, κατά τα κοινώς λεγόμενα, με αυτά τα… κύματα κορωνοϊού, και το ξεχωριστό ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» στο Χαϊδάρι, μετά το αρχικό λοκ-ντάουν του Νοεμβρίου, επέστρεψε στις… επάλξεις από την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020, λειτουργώντας με τη νέα υπηρεσία Click Away!

Το κατάστημα στην σχετική του ανακοίνωση, όσο αφορά τον τρόπο λειτουργίας και αγορών, ανέφερε τις εξής οδηγίες προς το καταναλωτικό κοινό:

«Αγαπητοί μας πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημα μας βρίσκεται από την Δευτέρα 14/12 και πάλι κοντά σας, για την παραλαβή της παραγγελίας σας με τη μέθοδο ClickAway!

Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας ως εξής:

Καλείτε στο ανθοπωλείο μας στο τηλ. 210 5987839 και κάνετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας. Κατόπιν συνεννόησης ορίζεται το ραντεβού για την παραλαβή και λαμβάνετε SMS. Στο κατάστημα παραλαμβάνετε την παραγγελία σας και πληρώνετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με πιστωτική /χρεωστική κάρτα. Απαγορεύεται η είσοδος στο κατάστημα.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την υπομονή σας! Περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε!

*Στη σελίδα μας στο Facebook (Dimiourgiesflowers) θα αναρτηθούν τις επόμενες ημέρες φωτογραφίες με τα προϊόντα μας και οι ονομασίες τους, ώστε να σας διευκολύνουμε περαιτέρω στην επιλογή σας!».

 

 

MAKDFBNEW

 

 

AN1d

 

AN4d

 

AN5d

 

 

MAKDFBNEW

 

 

AN6d

 

 

AN7d

 

 

ANdd

 

 

MAKDFBNEW