ΝΙΚΗ, ΝΙΚΟ, ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

 

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΝΑ ΣΤΙΣ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ»!

 

DNNN

 

 

Σε εορταστικό… mood (!) έχουμε μπει για τα καλά. Ειδικά αυτή την εβδομάδα, ξεκινήσαμε με την Αγία Βαρβάρα, χθες ήταν η τιμητική του Αγίου Σάββα, ενώ σήμερα Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018, γιορτάζουν ο Νίκος, η Νίκη και η Νικολέττα. Να υπενθυμίσουμε, ότι αυτή η χαρμόσυνη κατάσταση έχει ροή, καθώς την Κυριακή στις 9 Δεκεμβρίου έπεται η σειρά της Άννας!
Και μιας και ο λόγος για τις ονομαστικές γιορτές, μάλλον το πιο κατάλληλο και όμορφο δώρο, θα ήταν να προσφέρουμε λουλούδια!
Και φυσικά την πιο ενδεδειγμένη λύση αποτελεί το εξαίσιο ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» στο Χαϊδάρι, το οποίο με την εμπειρία ετών, αλλά και την ποιότητα που διαθέτει, μας παρέχει τις καλύτερες… λουλουδάτες λύσεις, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς!
Ξεχωριστός, παραδοσιακός, μοναδικός και αγνός, πάντα παραμένει ο τρόπος να δείξουμε την χαρά μας και τα αισθήματα μας σε τέτοιες περιστάσεις, δωρίζοντας λουλούδια και άνθη στους εορτάζοντες (ή, μπορούμε να τους τα στείλουμε κιόλας). Μέρα σαν και αυτή λοιπόν πάντα επιλέγουμε ένα πέρασμα σε ένα από τα καλύτερα ανθοπωλεία των Δυτικών Προαστίων, τις «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» στο Χαϊδάρι, όπου έχουν προτάσεις για όλα τα γούστα. Ανθοσυνθέσεις, μπουκέτα, περίφημες δημιουργίες, χρώματα, αρώματα και όλα τα συναφή. Και εννοείται ότι στις «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» συνδυάζουμε την κορυφαία άνθη στις πιο οικονομικές τιμές! Επίσης το κατάστημα αναλαμβάνει να παραδώσει τα άνθη σας όπου εσείς θέλετε!

 

 

DIMS

 

 

 «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» (ανθοπωλείο): ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ, ΓΑΜΟΣ, ΒΑΠΤΙΣΗ, ΣΤΕΦΑΝΑ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ, ΑΝΘΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ, ΛΑΜΠΑΔΕΣ, SPECIAL EVENTS!