«ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ SERVICE»:

“Σας φτιάχνουμε τα πάντα... ακόμα και την διάθεση”

 

 

 

 

SPIL ARX

 

 

 

Η εταιρεία “ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ SERVICE”, δραστηριοποιείται στις αποφράξεις – υδραυλικές εγκαταστάσεις. Εξειδικεύεται στις αποφράξεις παντός τύπου χρησιμοποιώντας μηχανήματα υδροβολής που διαθέτουν έλεγχο με κάμερα και ανιχνεύσεις εσωτερικών διαρροών. Με σλόγκαν: “Σας φτιάχνουμε τα πάντα... ακόμα και την διάθεση” η εταιρεία “ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ SERVICE” σας διασφαλίζει ποιοτικές υπηρεσίες σε ταχύτατους χρόνους αλλά και σε οικονομικές τιμές. Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία καθώς, και υπέρ-σύγχρονα μηχανήματα, εργαλεία και οχήματα. Έχοντας ως πρότυπο την άψογη εξυπηρέτηση αλλά και τον σεβασμό προς τον καταναλωτή έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο πιστών πελατών. Αναλαμβάνει με αξιοπιστία και συνέπεια πάσης φύσεως εργασίες που αφορούν στα υδραυλικά, τις αποφράξεις, την ύδρευση,τη θέρμανση, την αποχέτευση, το φυσικό αέριο, τις απολυμάνσεις, τις αντλήσεις υδάτων, την πυρόσβεση, τους καυστήρες, τα ηλιακά , και άλλες πιο εξειδικευένες εργασίες, ενώ παρέχει τις υπηρεσίες του άμεσα σε οικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία και δημόσιες υπηρεσίες. Με το άριστα καταρτισμένο προσωπικό του είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο για να φέρει εις πέρας ακόμα και την πιο δύσκολη αποστολή που θα του αναθέσετε.

 

 

SPIL MAK

Κιν.: 6986588384, 6931196617

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

SPIL 2

 

 

SPIL 3

 

 

SPIL 4

 

 

SPIL 5

 

 

SPIL 6

 

 

SPIL 1

 

 

SPIL MAK

Κιν.: 6986588384, 6931196617

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.