ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΠΟΥΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ

ΜΠΟΥΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ»!

 

 

SINTHESH

 

 

 

Δεν μας αφήνει σε… ησυχία το εξαιρετικό ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» και ειδικά τώρα που μπήκε η άνοιξη η εν λόγω επιχείρηση είναι όλο λουλουδάτες… εκπλήξεις! Έτσι είναι, γιορτάζουμε με άνθη κάθε εποχή και η άνοιξη έχει την τιμητική της με τον ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» να φροντίζει για τα καλύτερα!

Οι ανοιξιάτικες, λοιπόν, σούπερ προσφορές από τις «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» αφορούν μπουκέτα με άνθη εποχής, όπως φρέζες, ανεμώνες, τουλίπες, νεραγκούλες, ζέρμπερες, στην τιμή των 15 ευρώ, όπως στην ίδια τιμή μπορούμε να επιλέξουμε πουγκάκι σε φυσική σύνθεση με όλα τα άνθη εποχής που αναφέραμε, ενώ μπορούμε να προσθέσουμε στην σύνθεση και λίλιουμ, αμάραντο κτλ.

Να μην ξεχάσουμε να υπενθυμίσουμε ότι στις «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» μπορούμε να επιλέξουμε επίσης και από μία μεγάλη γκάμα γλαστρών, με τιμή που ξεκινά από τα 8 ευρώ!

Στις «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» έχουν τις πιο πολλές και τις πιο… φρέσκες προτάσεις για όλα τα γούστα, όπως για γιορτές, για γενέθλια, για ειδικές προσωπικές στιγμές, για special events, για διοργανώσεις μικρές ή, μεγάλες, για γάμους, για βαπτίσια!

Με πρώτη ύλη το λουλούδι, από τα πλέον σπάνια, έως τα πιο γνωστά, και «περιτύλιγμα» την πολύχρονη παράδοση και ποιότητα, στις «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» είναι κοντά μας, με μοναδικές προτάσεις ανθοστολισμών και διακόσμησης, για να μείνουν αξέχαστες οι σημαντικές στιγμές της ζωής μας, στο σπίτι, την επιχείρηση ή, οπουδήποτε αλλού επιθυμούμε!

 

 «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» (ανθοπωλείο): ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ, ΓΑΜΟΣ, ΒΑΠΤΙΣΗ, ΣΤΕΦΑΝΑ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ, ΑΝΘΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ, ΛΑΜΠΑΔΕΣ, SPECIAL EVENTS!

 «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ»: Στρ. Καραϊσκάκη 110 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5987839, www.dimiourgiesflowers.gr

 

 

 

 

L1

 

 

L2

 

 

L3

 

 

L4

 

 

L5

 

 

L6

 

 

L7

 

 

L8

 

 

L9

 

 

L10

 

 

L11

 

 

L12

 

 

L13

 

 

L14

 

 

L15

 

 

L16