ΣΤΙΣ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ!

 

A13ARX

 

 

Από δω η γυναίκα μου και από εδώ… τα λουλούδια μου, για να παραφράσω λίγο το γνωστό – όχι πολύ παλιό - λαϊκό άσμα του Λευτέρη Πανταζή και φυσικά την σημερινή μεγάλη μέρα, που είναι η παγκόσμια γιορτή της Γυναίκας, τα λουλούδια μας για να κάνουμε το καλύτερο δώρο, θα τα επιλέξουμε και θα τα προμηθευτούμε, μόνο από το εξαιρετικό ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» στο Χαϊδάρι!
Τι πιο γλυκό, αληθινό και όμορφο λοιπόν, να δείξουμε τα αισθήματα μας με λουλούδια, άνθη και συνθέσεις από το ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ»!
Για τις πιο ξεχωριστές στιγμές μας, ειδικά για την σημερινή γιορτή της γυναίκας, την μεγάλη αυτή γιορτή, φυσικά και θα επισκεφθούμε τις … «Δημιουργίες», ένα από τα κορυφαία ανθοπωλεία της Δυτικής Αθήνας, που εδρεύει στο Χαϊδάρι, όπου εκεί θα φροντίσουν για όλα! Ξεχωριστός, παραδοσιακός, αλλά αυθεντικός και μοναδικός, πάντα παραμένει ο τρόπος να δείξουμε την χαρά μας, τα αισθήματα μας, τον έρωτα μας και την ευγνωμοσύνη μας στην ΓΥΝΑΙΚΑ της ζωή μας, δωρίζοντας λουλούδια και άνθη! Ανθοσυνθέσεις, μπουκέτα, περίφημες δημιουργίες, χρώματα, αρώματα και όλα τα συναφή, μόνο στο ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ»! Και εννοείται ότι στις «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» συνδυάζουμε την κορυφαία ποιότητα στις πιο οικονομικές τιμές!


 «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» (Ανθοπωλείο): Στρ. Καραϊσκάκη 110 Χαϊδάρι, τηλ.: 210 5987839, www.dimiourgiesflowers.gr

 

A1

 

A2

 

 

A3

 

A4

 

A5

 

A6

 

A7

 

A8

 

A9

 

A10

 

A11

 

A12

 

 «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» (Ανθοπωλείο): Στρ. Καραϊσκάκη 110 Χαϊδάρι, τηλ.: 210 5987839, www.dimiourgiesflowers.gr