«ΓΙΩΤΗΣ meat & grill»

 

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ!

 

KRE12A

 

 

Έχουν αλλάξει οι ρυθμοί μας και δεν είναι διόλου κακό να μας προσέχουν και να μας φροντίζουν! Και αυτό ακριβώς κάνουν στο νέο, σύγχρονο, αλλά συνάμα παραδοσιακό ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΓΙΩΤΗΣ meat & grill, που λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό στην πόλη μας, ακριβώς στο κέντρο του Χαϊδαρίου (επί της Στρατάρχου Καραϊσκάκη 11).
Ναι μεν κρεοπωλείο (και ποιοτικό εννοείται), που εντός του χώρου του, όμως, λειτουργεί και ως εξειδικευμένο ψητοπωλείο για τους καταναλωτές του. Δηλαδή για όλους εμάς. Και αυτό ακριβώς είναι το καινοτόμο και η σπέσιαλ πρόταση του Κρεοπωλείου ΓΙΩΤΗΣ meat & grill, καθώς μπορούμε να κάνουμε τις αγορές μας και παράλληλα να πάρουμε το έτοιμο “πακέτο” μας, που αυτό αφορά το ψητό μας κοτόπουλο, ή, κάποιο άλλο κρέας (κατόπιν συννενόησης), που οι ιδιοκτήτες μπορούν να μας το ψήσουν μέσα σε λίγη ώρα!
Το ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΓΙΩΤΗΣ meat & grill διαθέτει μεγάλη γκάμα αυθεντικών προϊόντων από όλη την Ελλάδα, τόσο σε κρέατα εκλεκτής ποιότητας (άγριο χοίρο Μακεδονίας, βουβάλι Κερκίνης, Απάκι Κρήτης, κτλ.), όσο και σε ντελικατέσεν (τυροκομικά, ζυμαρικά, μυρωδικά, σάλτσες, πίτες, κρασιά), τα οποία είναι ένα και ένα επιλεγμένα για να κάνουν την διαφορά!
Ευκαιρία λοιπόν να επισκεφθείτε το νέο κατάστημα – κρεοπωλείο της πόλης μας, όπου ο Κώστας και οι συνεργάτες του θα σας φροντίσουν, ενώ αν τους το ζητήσετε θα σας ψήσουν και το κρεατάκι σας… Αυτά είναι… το ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΓΙΩΤΗΣ meat & grill μας λύνει τα χέρια!


 ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΓΙΩΤΗΣ meat & grill: Στρατάρχου Καραϊσκάκη 11, Χαϊδάρι – 210 5823080


 Κάθε μέρα (για μας τους βιαστικούς, που θέλουμε καλό έτοιμο φαγητό), ψητό κοτόπουλο, ή, κρέας της ώρας!

 

KRE1

 

KRE2

 

 

KRE3

 

KRE18

 

KRE17

 

KRE16

 

KRE13

 

KRE10

 

KRE8

 

KRE1