…«ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ

 

 

ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ (25 ΦΩΤΟ)!

 

LIXCOV

 

Από το 1967, δηλαδή εδώ και 53 – ολόκληρα - χρόνια, το Αρτοζαχαροπλαστείο – και CATERING – «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» στην Αγία Βαρβάρα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή…!!!

Και επειδή, λοκ-ντάουν και καραντίνα λόγω covid-19, κυριολεκτικά… σημαίνει έκτακτη κατάσταση, ο ιδιοκτήτης Γιώργος Κουφόπουλος και οι συνεργάτες του, επί καθημερινής βάσης, με συνέπεια, μεράκι και τηρώντας ευλαβικά και με ευθύνη όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής, δίνουν τον δικό τους αγώνα, μένοντας όρθιοι στις επάλξεις, για να προσφέρουν τα εξαιρετικά ποιοτικά προϊόντα, όπως κάνει αυτή η ιστορική επιχείρηση πάνω από μισό αιώνα!

Στο αρτοζαχαροπλαστείο – catering «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ», μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία – γκάμα προϊόντων, φυσικά στις πιο χαμηλές τιμές της πόλης, καθώς ο Γιώργος Κουφόπουλος, γέννημα – θρέμμα της Αγίας Βαρβάρας,… ενστερνίζεται τον παλμό και τις ανάγκες των συμπολιτών μας και όχι μόνο!

Από έναν καφέ εσπρέσο (takeaway), αλλά και επιλέγοντας, ψωμί Χωριάτικο σε μεγάλη ποικιλία, Ψωμιά Σικάλεως – Ολικής Αλέσεως – Πολύσπορο, κ.α., Τυρόπιτες – Πιροσκί – Πίτσες Ατομικές – Μπουγάτσα, κ.α., Βουτήματα σε μεγάλη ποικιλία, Κουλούρια Καρυδιού – Αμυγδάλου, Τούρτες – Πάστες - Τυλιχτά – Σου – Σουδάκια, κ.α., Σιροπιαστά με βούτυρο γάλακτος (μαντηλάκι – Σαρηγλάκι, κ.α.), οι «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» είναι εκεί από νωρίς το πρωϊ έως αργά το βράδυ, για να διαθέσουν ότι πιο φρέσκο και ότι καλύτερο. Και στην χαμηλότερη τιμή, εννοείται!

Επιπρόσθετα, λειτουργεί και τμήμα CATERING, με δημιουργία μπουφέδων για τα πάρτυ σας, και οποιαδήποτε άλλη κοινωνική εκδήλωση, με πολύ όμορφους γλυκούς ή, αλμυρούς πειρασμούς.

 

Υ.Γ.: Θα επανέλθουμε με ρεπορτάζ μας σε λίγα 24ωρα, για την φοβερή ποικιλία χριστουγεννιάτικων… παραδοσιακών γλυκισμάτων (κουραμπιέδες – μελομακάρονα, κτλ.) και τις πιο χαμηλότερες τιμές των προαστίων μας (και όχι μόνο), που παρέχουν ο Γιώργος Κουφόπουλος και οι «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ». Πάντα με απεριόριστο σεβασμό στον καταναλωτή!

 

ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ (ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ – CATERING): Ελ. Βενιζέλου 85 – Αγία Βαρβάρα, τηλ.: 210 5615111.

 

Ακολουθεί το σχετικό «φρέσκο» φωτορεπορτάζ μας από τις «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» στην Αγία Βαρβάρα πριν λίγα πρωϊνά!

 

lixoudD

 

XIL1

 

 

XIL2

 

XIL3

 

XIL4

 

XIL5

 

XIL5D

 

XIL6

 

XIL7

 

XIL8

 

XIL9

 

XIL9D

 

 

lixoudD

 

 

XIL10

 

 

XIL10D

 

 

XIL11

 

XIL12

 

XIL13

 

XIL14

 

XIL15

 

XIL16

 

XIL17

 

XIL18

 

XIL19

 

XIL20

 

XIL21

 

 

lixoudD