ΜΑΓΚΙΑ… ΜΕ DELIVERY ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ

 

Ο ΧΑΛΒΑΣ Μ. ΚΟΣΜΙΔΗ!

 

ARXKOSMDIL

 

Έχουν ξεπεράσει τα όρια της επικράτειας εδώ και καιρό, κάνοντας εξαγωγές του εξαιρετικού προϊόντος τους στα μήκη και πλάτη της υφηλίου, του περίφημου Χαλβά Μ. Κοσμίδη, στην εσωτερική διανομή θα κόλλαγαν;

‘Ετσι, ο Μιχάλης Κοσμίδης (αριστερά στην κεντρική φώτο) και ο Ηλίας Σιμάκου (δεξιά στην κεντρική φώτο) – ιδιοκτήτες της Χαλβαδοποιίας «Μ. ΚΟΣΜΙΔΗΣ & ΣΙΑ» και πρωτομάστορες του Χαλβά - μετά τα δεκάδες εκατοντάδες σημεία πώλησης που εφοδιάζουν σε όλη την Αττική και την Ελλάδα, φροντίζουν για όλους εμάς που αγαπάμε τον Χαλβά, και εν μέσω λοκ-ντάουν, μας φέρνουν τα περίφημα γλυκά καλούδια τους στην πόρτα μας! …Ναι, καλά διαβάσατε.

Πλέον, η Χαλβαδοποιία «Μ. ΚΟΣΜΙΔΗΣ & ΣΙΑ», διαθέτει την υπηρεσία Διανομής Κατ’ Οίκον, και χωρίς καμία επιβάρυνση, με ένα τηλέφωνο, μας φέρνει τον Χαλβά μας ή, κάποια από τα άλλα προϊόντα της στο σπίτι μας ή, στον χώρο εργασίας μας!

Επίσης, σε αυτό το δεύτερο κύμα lock down, η Παραδοσιακή Χαλβαδοποιία Μ. ΚΟΣΜΙΔΗΣ & ΣΙΑ, λειτουργεί κανονικά το κατάστημα λιανικής πώλησης, καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή από τις 8:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ. και Σάββατο 8:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ. με όλα τα προϊόντα για τις υγιεινές διατροφικές μας συνήθειες.

Και επειδή, είμαστε περίεργοι (με την καλή έννοια), σας παραθέτουμε και ορισμένα από τα προϊόντα, που μπορούμε να επιλέξουμε από την Χαλβαδοποιία Μ. ΚΟΣΜΙΔΗΣ & ΣΙΑ, και με ένα τηλεφώνημα να έρθουν στον χώρο μας: Χαλβάς (σε πολλές γεύσεις), Ταχίνι, Παστέλι, Κουρκουμπίνια, Ταχινόκρεμα, Υποβρύχιο, Λουκούμια, Μαρμελάδες, Γλυκά του Κουταλιού, Σιροπιαστά, διάφορα Παραδοσιακά γλυκίσματα, Εποχιακά γλυκά, κτλ.

 

Παραδοσιακή Χαλβαδοποιϊα – Χειροποίητα Προϊόντα, Μ. Κοσμίδης & ΣΙΑ Ο.Ε.: Ελ. Βενιζέλου και Ψηλορείτη 4 Αγία Βαρβάρα, τηλ./FAX: 210 5444722 – www.halvadopoiia.gr

 

KOSMFLE

 

 

MKMAK2

 

 

MKMAK1