ΣΑΡΙΑΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ «ΦΟΙΝΙΚΕΣ»

ΨΗΝΟΥΝ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!

PASXFOIN

 

 

 

Όλοι αγαπάμε το σουβλιστό αρνί και τους γνωστούς κρεατομεζέδες της Λαμπρής, το κοκορέτσι, το κοντοσούβλι, αλλά μπορεί να μην είμαστε μάστορες στο είδος ή, να μην έχουμε τον τρόπο να τα ετοιμάσουμε, ειδικά σε αυτές τις συνθήκες που περνάμε λόγω κορωνοϊού.

Αυτό που θέλουμε, καθώς θα γιορτάσουμε το Πάσχα στο σπίτι, είναι να τα απολαύσουμε έτοιμα, ψημένα. Τι κάνουμε; Απλούστατα, τα παραγγέλνουμε.

Από πού;

Μα φυσικά στον κορυφαίο επαγγελματία Κώστα Σαριάνογλου και την φημισμένη Ταβέρνα «ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ», που εδρεύει στα σύνορα – όρια, Αγίας Βαρβάρας και Αιγάλεω, και ειδικά την ημέρα του ΠΑΣΧΑ, την Κυριακή της Λαμπρής, θα ψήνει για όλους εμάς την παραγγελία μας και απλώς, το μόνο που θα κάνουμε είναι να παραλάβουμε (TAKE AWAY) το αρνί μας, το κοκορέτσι μας και το κοντοσούβλι μας!

Μέχρι λοιπόν το Μεγάλο Σάββατο (καλύτερα πάντως είναι όσο πιο γρήγορα μπορείτε), επικοινωνείτε με τον Κώστα Σαριάνογλου στα τηλέφωνα 2105611103, 6972 200618, κάνετε την παραγγελία σας, και την Κυριακή του Πάσχα κάνετε μια υπέροχη γιορτή, μένοντας σπίτι, με παραδοσιακές γεύσεις από την Ταβέρνα «ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ»!

Και μάλιστα όπως λέει στο μήνυμα της η Ταβέρνα «ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ»,… «Εσείς μείνετε σπίτι, εμείς ψήνουμε για εσάς!!!».

FOINIKD1