Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ… ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ

MAMASPEC

 

 

 

Από τη νέα γενιά των επαγγελματιών, που επιτελούν με σεβασμό το ιερό καθήκον τους, ο νεαρός Άγγελος Μάμας (φώτο αριστερά), δραστηριοποιείται στον τομέα των Κοινωνικών Τελετών.
Τα Γραφεία Τελετών, ένας κλάδος, όπου η ανθρωπιά και ο σεβασμός, είναι το παν. Χωρίς αυτό δεν πας πουθενά.

Δύσκολες οι καταστάσεις, που βιώνει η ανθρωπότητα αυτή την περίοδο με τον Κορωνοϊό, αλλά εν προκειμένω η χώρα μας και ο καθένας μας προσωπικά. Με νηφαλιότητα, ηρεμία, σύνεση, πίστη και αλληλεγγύη, όλα θα πάνε καλύτερα.

Βέβαια, ποτέ δεν λείπουν οι… κακοπροαίρετοι.

Ο κλάδος του Άγγελου Μάμα, δεν έπαψε ποτέ να είναι στο στόχαστρο, και ειδικά από κακοπροαίρετους, που πιστεύουν ότι η πανδημία είναι… ευκαιρία για τα γραφεία τελετών…

Είπαμε, υπάρχουν και κυκλοφορούν ανάμεσα μας αυτά τα μυαλά… που αναπαράγουν τέτοιες θεωρίες!

Ο Άγγελος Μάμας, με όλα αυτά τα τραγικά που συμβαίνουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη, ποστάρισε φωτογραφία (στην μέση του κεντρικού πλάνου) – για να την δουν οι κακοπροαίρετοι - όπου, κυριολεκτικά με στολές… αστροναυτών, μεταφέρονται φέρετρα σε περίοδο κορωνοϊού, και παράλληλα έδωσε την αποστομωτική του, ανθρώπινη, απάντηση, όπου τονίζει:

«Κάθε μέρα και ένας νέος ανεγκέφαλος. Αν μπορείς να καταλάβεις δεν είμαστε κλέφτες, κάνουμε ένα κοινωνικό λειτούργημα 24 ώρες, 365 μέρες.

Για αυτούς που κάθονται στον καναπέ τους, μέσα στα ζεστά τους και την ασφάλεια τους και μας λένε ΚΟΡΑΚΙΑ και ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ που κονομάμε, και ειδικά τώρα με τον COVID-19 θα πάρουμε τρελό χρήμα, λες και θέλουμε εμείς να γίνει πανδημία στον κόσμο, λες και θα μείνουμε μόνο εμείς ΑΘΑΝΑΤΟΙ, λες και εμάς δεν μας περιμένουνε να γυρίσουμε στο σπίτι μας ότι ώρα και να τελειώσουμε από μια ακόμα ψυχολογικά φορτισμένη μέρα από τον χαμό συνανθρώπων μας, ένα έχω τους πω, ότι όλα τα περιστατικά που θα πάμε δεν ξέρουμε τι πραγματικά έχουν και ανά πάσα στιγμή παίζουμε την ζωή μας κορώνα – γράμματα, για να βγάλουμε και εμείς ένα μεροκάματο του τρόμου μέρα – νύχτα.

Ανεγκέφαλε και εσύ κομπλεξικέ, δες αυτή την φωτογραφία με κάποιους ανθρώπους, που για εμάς είναι ήρωες και πες με πόσα λεφτά κοστολογείς την ζωή σου, και ακόμα με πόσα είσαι ευχαριστημένος να πληρωθείς, εξυπνάκια, πονηρέ, που τα ξέρεις όλα και έλα μαζί μας να κονομήσεις και εσύ, να μην τα τρώμε μόνοι μας, άντε εξυπνάκια».

 

 

MAMOK