…ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ

 

 

 

ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ

 

 

 

ΣΤΙΣ «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» (40 ΦΩΤΟ)!

 

MERRKOUR

 

 

 

Ακούστε πως δένει… όχι η συνταγή, αλλά το (Χριστουγεννιάτικο) σενάριο! Η συνταγή ούτως, ή, άλλως είναι φοβερή και εγγυημένη για πλέον από 50 χρόνια, που λειτουργεί η επιχείρηση!

Από το πανέμορφο νησί της Νάξου η καταγωγή του επιτυχημένου επιχειρηματία Γιώργου Κουφόπουλου, ιδιοκτήτη του κορυφαίου Αρτοζαχαροπλαστείου «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» στην Αγία Βαρβάρα, ο οποίος σύμφωνα με τα ήθη και έθιμα της νησιωτικής Ελλάδας για τις εορτές των Χριστουγέννων, στόλισε ένα καράβι στο κεντρικό κατάστημα του!

Η Μαρίνα (κεντρική φώτο), από την άλλη,… φορτώνει και ξεφορτώνει, εδώ και μέρες (όπως ακριβώς στην κεντρική φωτογραφία), ολόκληρες… καραβιές, με κουραμπιέδες και μελομακάρονα!

Οπότε αν η Μαρίνα ήταν Καράβι, θα ήταν το ΜΟΤΟΡΣΙΠ «ΜΑΡΙΝΑ Ι»!

Γευστικότατες και πολύ γλυκές οι Χριστουγεννιάτικες επιλογές – γλυκές ή, αλμυρές – στο Αρτοζαχαροπλαστείο «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» στην Αγία Βαρβάρα, οπότε μιας και ο δρόμος σας θα σας βγάλει σίγουρα από εκεί – επί της Ελευθερίου Βενιζέλου, πιο κεντρικά δεν γίνεται – ο Γιώργος Κουφόπουλος, η Μαρίνα, και όλο το επιτελείο του καταστήματος, είναι εκεί από τα χαράματα έως αργά το βράδυ, για να σας εξυπηρετήσουν με ευγένεια και χαμόγελο, απολαμβάνοντας – εσείς - την ποικιλία προϊόντων που παράγουν και προσφέρουν στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Και ποιοτικά και οικονομικά λοιπόν!

Ακολουθεί ένα μίνι φωτογραφικό αφιέρωμα!

 

 

 

LIXK

 

 

 

SKA

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Για του λόγου το αληθές να και το καράβι του… πλοιοκτήτη Κουφόπουλου, το ΜΟΤΟΡΣΙΠ ΜΑΡΙΝΑ (η απαραίτητη ονοματοδοσία, ως είθισται)! Απομένει η καταχώρηση στον Ελληνικό Νηογνώμονα!

 

 

 

SK35

 

 

SK2

 

 

SK1

 

 

SK3

 

 

SK5

 

 

SK6

 

 

SK7

 

 

SK8

 

 

SK9

 

 

LIXK

 

 

SK10

 

 

SK11

 

 

SK12

 

 

SK34

 

 

SK13

 

 

SK14

 

 

SK15

 

 

SK16

 

 

SK17

 

 

LIXK

 

 

SK18

 

 

SK19

 

 

SK20

 

 

SK21

 

 

SK22

 

 

SK23

 

 

SK24

 

 

LIXK

 

 

SK25

 

 

SK26

 

 

SK27

 

 

SK28

 

 

SK29

 

 

SK30

 

 

SK31

 

 

SK32

 

 

SK33

 

 

SK34

 

 

SKA

 

 

LIXK