… ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

 

 

 

 

 

ΟΙ «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» (30 ΦΩΤΟ)!!!

 

 

 

LIXARXP

 

 

Με τα… μπούνια ανεβαίνει ο υδράργυρος από το ξεκίνημα του Αυγούστου, αλλά πάντα υπάρχει λύση! Και φυσικά – περί λύσης πρόκειται - για να δροσιστείτε, ο καλύτερος λόγος (ή, λόγοι) για να επισκεφθείτε το αρτοζαχαροπλαστείο «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» στην Αγία Βαρβάρα, προφανώς είναι ο μαγικός κόσμος του παγωτού και οι επιλογές που έχουμε στο συγκεκριμένο κατάστημα!

Να και τα παγοτίνια μας σε πάρα πολλές γεύσεις και επιλογές, να και οι τούρτες παγωτό σε μεγάλη ποικιλία, αλλά και για όλες και όλους τους μερακλήδες, πάντα υπάρχει και η… παχνιδιάρικη επιλογή του παγωτού μηχανής (ξέρετε, αυτό που μπερδεύεσε... τι να διαλέξω, μαύρο... άσπρο... ανάμεικτο... καλά θα δοκιμάσω από όλα...)!!!

Εδώ και 51 χρόνια οι «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» αποτελούν εγγύηση όσο αφορά την γεύση και την ποιότητα, στα εκατοντάδες προϊόντα που παρασκευάζουν και διαθέτουν προς πώληση, χάρη στις κορυφαίες αγνές πρώτες ύλες που χρησιμοποιούν, αλλά και στις… μυστικές συνταγές, που χάνονται πίσω στα… βάθη ετών!

Τέλος, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης κ. Γιώργος Κουφόπουλος, εκ μέρους όλων των συνεργατών του, εύχεται σε όλους τους κατοίκους της πόλης μας Καλό μήνα και Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

Υ.Γ.: Και για να μην το ξεχάσουμε, τα προϊόντα στις «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ», ομορφαίνουν, δεν παχαίνουν…!!! / Ακολουθεί το πιο δροσιστικό φωτορεπορτάζ της πόλης!

 

 

ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ (ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ – CATERING): Ελ. Βενιζέλου 85 – Αγία Βαρβάρα, τηλ.: 210 5615111.

 

 

LIXK

 

 

F1

 

 

F2

 

F3

 

F4

 

F6

 

F7

 

F8

 

F9

 

F10

 

PR2

 

 

LIXK

 

 

F11

 

F12

 

F13

 

F14

 

F15

 

F16

 

F17

 

F18

 

F19

 

F20

 

 

LIXK

 

 

F24

 

F25

 

F26

 

F27

 

F28

 

F29

 

F30

 

KD16

 

 

LIXK