ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΕΣ «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ»

 

ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ!

 

VITRARX

 

 

Όπως αρμόζει σε αυτές τις Άγιες μέρες της Χριστιανοσύνης, το φημισμένο Αρτοζαχαροπλαστείο «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» στην Αγία Βαρβάρα, τηρώντας ήθη και πατροπαράδοτα έθιμα, …«φόρεσε» τα Πασχαλιάτικα του εναρμονίζοντας γεύσεις και προϊόντα για όλους εμάς που επιλέγουμε την ποιότητα!

Αρτοποιήματα υψηλού επιπέδου και ασυναγώνιστης γεύσης, παρασκευασμένα μόνο με τις καλύτερες αγνές πρώτες ύλες, θα τα βρείτε όλη την Μεγάλη Εβδομάδα στις «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ»! Μεγάλη ποικιλία από νηστίσιμα προϊόντα – αλμυρά ή, γλυκά - που μπορούν να καλύψουν όλα τα γούστα, χειροποίητα κουλουράκια πολλών ειδών, περίφημα λαχταριστά τσουρέκια σε διάφορες γεύσεις και επιλογές (απλά ή, με γέμιση), σοκολατένια αυγά και μια μεγάλη ποικιλία από υπέροχα γλυκά, κ.α.

Ο Γιώργος Κουφόπουλος και οι ευγενέστατοι συνεργάτες του είναι εκεί για να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο, συνεχίζοντας παράλληλα την μεγάλη διαχρονική (και ιστορική συνάμα) πορεία του Αρτοζαχαροπλαστείου «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ», που ξεπέρασε τον μισό αιώνα και πλέον (51 χρόνια) παρουσίας στην πόλη μας!

Στο Αρτοζαχαροπλαστείο «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία - γκάμα κουλουριών και βουτημάτων για τον πρωινό καφέ σας, γλυκά για ένα γευστικό και απολαυστικό επιδόρπιο και πολλά είδη αρτοποιίας, προϊόντα που δημιουργούν οι «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» στο εργαστήριο τους. Μερικά από τα είδη που μας παρέχουν οι ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ είναι: Ψωμί Χωριάτικο σε μεγάλη ποικιλία, Ψωμιά Σικάλεως – Ολικής Αλέσεως – Πολύσπορο κ.α., Τυρόπιτες – Πιροσκί – Πίτσες Ατομικές – Μπουγάτσα κ.α., Βουτήματα σε μεγάλη ποικιλία, Κουλούρια Καρυδιού – Αμυγδάλου, Τούρτες – Πάστες - Τυλιχτά – Σου – Σουδάκια, κ.α., Σιροπιαστά με βούτυρο γάλακτος (μαντηλάκι – Σαρηγλάκι, κ.α.).

Επίσης, λειτουργεί και τμήμα CATERING, με δημιουργία μπουφέδων για τα πάρτυ σας, τα εγκαίνια του καταστήματος σας και οποιαδήποτε άλλη κοινωνική εκδήλωση, με πολύ όμορφους γλυκούς ή, αλμυρούς πειρασμούς. Ακολουθεί ένα... χορταστικό φωτορεπορτάζ από το ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ "ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ"!

 

ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ (ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ – CATERING): Ελ. Βενιζέλου 85 – Αγία Βαρβάρα, τηλ.: 210 5615111.

 

 

LIXK

 

KD16

 

 

VK1

 

VK2

 

VK3

 

VK4

 

VK5

 

VK6

 

VK7

 

TS3

 

 

LIXK

 

 

VK8

 

VK9

 

VK10

 

VK11

 

VK12

 

VK13

 

VK14

 

VK15

 

VK16

 

VK17

 

VK18

 

LIXK