«ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» ΚΑΙ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΚΕΡΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΦΕ!

 

KLP

 

 

Δεν είναι ένας απλός φούρνος, που ξεκίνησε πριν από 50 και πλέον έτη την λειτουργία του στην πόλη μας την Αγία Βαρβάρα, αλλά μία επιτυχημένη επιχείρηση, ένα σύγχρονο αρτοζαχαροπλαστείο, που συνεχίζει με μεγαλύτερη δυναμική την παρουσία του στην Αγία Βαρβάρα, έχοντας επενδύσει κυριολεκτικά στην ποιότητα και την ποικιλία προϊόντων, τα οποία παρέχει στις καλύτερες τιμές της πόλης, γεγονός που αναγνωρίζουν τα… μιλούνια καταναλωτών που το εμπιστεύονται!
Ο λόγος για το εξαίσιο ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ», το οποίο υπό την διεύθυνση του νεαρού επιχειρηματία κ. Γιώργου Κουφόπουλου, πρωτοπορεί και αναπτύσσεται ραγδαία, προχωρώντας πολλές φορές με βήματα και ενέργειες, που προηγούνται της εποχής!
Σε μία ευγενική προσφορά, που δεν έχει προηγούμενο - όχι μόνο στην πόλη μας - και θέλοντας να τιμήσει πρωτίστως τους συμπολίτες μας, το ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» και ο Γιώργος Κουφόπουλος, μας κερνούν δωρεάν καφέ!
Οι αναγνώστες της μηνιαίας εφημερίδας μας «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Η Πόλη μας», μπορούν να απολαύσουν ΕΣΠΡΕΣΟ ή, ΝΕΣ καφέ, δωρεάν στο ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ», παραδίδοντας το επισυναπτόμενο κουπόνι προσφοράς, που βρίσκεται στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας μας, όπως και στο νέο, που κυκλοφορεί σε λίγα 24ωρα. Διευκρινίζουμε, ότι η παροχή αφορά την υπηρεσία TAKE AWAY, δηλαδή ο αναγνώστης – συμπολίτης μας, επιδεικνύει το κουπόνι εντός του καταστήματος, όλες τις ημέρες, σε όλο το ωράριο λειτουργίας του. Η μεγαλειώδης αυτή προσφορά του Γιώργου Κουφόπουλου και του ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ», ισχύει μέχρι και τις 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018!


 ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ (ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ – CATERING): Ελ. Βενιζέλου 85 – Αγία Βαρβάρα, τηλ.: 210 5615111.

 

 

koyfs

 

 

LIXK

 

 

KP1

 

KP2

 

KP3

 

KP4

 

KP5

 

KP6

 

KP7

 

KP8

 

KP9

 

 

LIXK