…ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΑΡΓΥΡΟ

 

ΚΑΙ ΛΑΓΑΝΑ ΣΤΙΣ «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» (ΦΩΤΟ)!

 

PRARX

 

 

Αφού… ξεσαλώσαμε όλη τη νύχτα με Αργυρό και Ξημερώματα, τις πρώτες πρωινές ώρες παρακολουθήσαμε ζωντανά και την… μάχη για την Παρασκευή της παραδοσιακής – χωριάτικης λαγάνας στο εξαίρετο και ποιοτικό αρτοζαχαροπλαστείο «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» στην Αγία Βαρβάρα! Ήδη οι ζεστές λαγάνες είναι στα ράφια και εμείς σας παραθέτουμε ζωντανό φωτογραφικό υλικό από την… ολονύχτια μάχη που δόθηκε και ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα! Καλημέρα και καλή Σαρακοστή!
Το αρτοζαχαροπλαστείο «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» συμπληρώνει μισό αιώνα (50 χρόνια) επιτυχημένης και δημιουργικής πορείας (!!!) στην Αγία Βαρβάρα. Οι ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ δεν είναι απλά ένα αρτοζαχαροπλαστείο, είναι ένα μέρος που πλέον αποτελεί παράδοση στην Αγία Βαρβάρα. Από το 1967, στον ίδιο ακριβώς χώρο, «στεγάζει» λιχουδιές που γενιές τώρα τις προτιμούν, γιατί δημιουργούνται από αγνά σπιτικά υλικά. Στο αρτοζαχαροπλαστείο μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία - γκάμα κουλουριών και βουτημάτων για τον πρωινό καφέ σας, γλυκά για ένα γευστικό και απολαυστικό επιδόρπιο και πολλά είδη αρτοποιίας, προϊόντα που δημιουργούν οι «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» στο εργαστήριο τους. Μερικά από τα είδη που μας παρέχουν οι ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ είναι: Ψωμί Χωριάτικο σε μεγάλη ποικιλία, Ψωμιά Σικάλεως – Ολικής Αλέσεως – Πολύσπορο κ.α., Τυρόπιτες – Πιροσκί – Πίτσες Ατομικές – Μπουγάτσα κ.α., Βουτήματα σε μεγάλη ποικιλία, Κουλούρια Καρυδιού – Αμυγδάλου, Τούρτες – Πάστες - Τυλιχτά – Σου – Σουδάκια, κ.α., Σιροπιαστά με βούτυρο γάλακτος (μαντηλάκι – Σαρηγλάκι, κ.α.).
Επίσης, λειτουργεί και τμήμα CATERING, με δημιουργία μπουφέδων για τα πάρτυ σας, τα εγκαίνια του καταστήματος σας και οποιαδήποτε άλλη κοινωνική εκδήλωση, με πολύ όμορφους γλυκούς ή, αλμυρούς πειρασμούς.

 

 ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ (ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ – CATERING): Ελ. Βενιζέλου 85 – Αγία Βαρβάρα, τηλ.: 210 5615111.

 

LAG1

 

LAG8

 

 

PR2

 

PR3

 

PR5

 

PR8

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Και χειροποίητη λαγάνα παρακαλώ...!!!

 

PR9

 

PR10

 

 

PR11

 

PR12

 

PR14

 

PR15

 

LAG4

 

LAG1

 

 ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ (ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ – CATERING): Ελ. Βενιζέλου 85 – Αγία Βαρβάρα, τηλ.: 210 5615111.