ΕΓΓΥΗΣΗ Ο “ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ”

ΓΙΑ ΤΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ

 

 

Παρότι, φέρελπις μεσήλιξ (δεν του φαίνεται είναι η αλήθεια, καθότι νέος στην ψυχή) και… κοτσονάτος, ο συμπολίτης μας, επιτυχημένος Κρεοπώλης και Ελεύθερος Επαγγελματίας, Επαμεινώνδας Γερολυμάτος, ήδη έχει μεγαλώσει μία γενιά καταναλωτών – εκτός από τα 5 παιδιά του (!!!) – και ήδη μεγαλώνει και την επόμενη!

Όλα αυτά, γιατί εδώ και τουλάχιστον 25 με 30 χρόνια, έχοντας υπό την δική του ευθύνη την παραδοσιακή επιχείρηση «ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ» - έτος ίδρυσης 1949 (!!!) - στην Αγία Βαρβάρα, επένδυσε πέρα από το μεράκι και την αγάπη ως 3η οικογενειακή γενιά, στην ποιότητα και μόνο στην ποιότητα!

Συνάμα βέβαια και με τις καλύτερες – πιο οικονομικές τιμές, καθότι ο Νώντας – για τους φίλους – επένδυσε και στην φάρμα της εταιρείας, στην Γαστούνη Ηλείας, έχοντας αγνή πρώτη ύλη ζωϊκού προϊόντος!

Με αυτά και αυτά, ξέρουμε λοιπόν, πως τα κρεατικά προϊόντα της φίρμας «ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ», αποτελούν εγγύηση για τα εορταστικά τραπέζια, τούτων εδώ των ημερών. Και βέβαια στις καλύτερες και πιο οικονομικές της πόλης και όχι μόνο!