ΣΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Ο ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ

MERKZAF

 

 

Ένα «όπλο ακόμη στην φαρέτρα του» πρόσθεσε ο προπονητής του Θριάμβου Χαϊδαρίου, Αντώνης Ζαφειριάδης (δεξιά φώτο), ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, όπου ο σύλλογος της πόλης μας θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ.

Στην διάθεση του τέθηκε ένα ακόμη μεταγραφικό απόκτημα και πιο συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας, Άρης Μερκούρης (φώτο αριστερά).

Ο 22χρονος πορτιέρο, που την προηγούμενη σεζόν (2019-2020) υπερασπίστηκε 8 φορές την εστία του Ηρακλή Περιστερίου στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ, έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του ΑΟ Διαβολιτσίου (ΕΠΣΜ), και εν συνεχεία για αρκετά χρόνια ήταν βασικός τερματοφύλακας του εν λόγω σωματείου στο πρωτάθλημα της Α΄ Μεσσηνίας.

Να σημειώσουμε ακόμη, ότι η ομάδα της πόλης μας έχει αποκτήσει ήδη τους, Γιώργο Ζαγκλή, Βασίλη Σκανδαλή, Θοδωρή Παπαθανασίου, Βασίλη Τζαμαλή και Γιώργο Κουμή, Κώστα Τζεβελέκο, Γιώργο Κατσαρό.

Ο Αντώνης Ζαφειριάδης, είχε αναλάβει τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου στα τελειώματα της σεζόν 2017-2018 (διαδέχθηκε τον Κώστα Αρζένη) και κατάφερε να την διατηρήσει στην Α΄ Αθήνας, την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2019-2020) δούλεψε με πάρα πολλά νέα παιδιά στο πλαίσιο ριζικής ανανέωσης, και πλέον καλείται να συνεχίσει αυτό το «χτίσιμο» της νέας γενιάς του χαϊδαριώτικου σωματείου, στην Β΄ ΕΠΣΑ.

Ο Αντώνης Ζαφειριάδης που πριν λίγο χρονικό διάστημα ανανέωσε την συνεργασία του με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, γεννήθηκε το 1974 και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C.

Ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε ΑΟ Χαϊδαρίου, Θρίαμβο Χαϊδαρίου και Ιπποκράτη, ενώ ως προπονητής έχει συνεργαστεί με Ανθούπολη, Κεραυνό Πετρούπολης, Αττικό, Άρη Πετρούπολης, Ιπποκράτη, Άγιο Ιερόθεο, Αστέρα Χαϊδαρίου και Απόλλων Περιστερίου.

Πρωτοκάθησε στον πάγκο του Θριάμβου Χαϊδαρίου τον Μάρτιο του 2019 διαδεχόμενος τον Κώστα Αρζένη και κατάφερε να διατηρήσει την ομάδα στην Α΄ Αθήνας, ξεκινώντας παράλληλα την ριζική ανανέωση στο έμψυχο δυναμικό με σκοπό την προώθηση πολλών νέων παικτών στο ανδρικό τμήμα.

 

KALOSOKNXD