… ΦΑΝΑΤΙΚΑ PIZZA YESS 

 

 

 

 

ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΣΑ!

 

PAPAYESS

 

 

…Φανατικός οπαδός, όχι μόνο του Αθηναϊκού Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου - το οποίο υπηρετεί ευλαβικά εδώ και 35 χρόνια - αλλά και της γνωστής και περίφημης τοπικής επιχείρησης PIZZA YESS, ο ευγενής Χαϊδαριώτης συμπολίτης μας κ. Θανάσης Παπαμανώλης!

Ένα από τα καταστήματα εστίασης που επιλέγει για να προμηθευτεί σπέσιαλ αγνά προϊόντα ο αγαπητός και διακριτικός κ. Παπαμανώλης, είναι και η γνωστή πιτσαρία του Χαϊδαρίου, μια επιχείρηση η οποία με ιδιοκτήτη τον Χαϊδαριώτη κ. Μπάμπη Κούτρα, έχει επιλέξει να στηρίζει έμπρακτα ποδοσφαιρικούς συλλόγους και κατ’ επέκταση και το Αθηναϊκό Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, που εκπροσωπείται μέσω της ΕΠΣΑ.

Η PIZZA YESS αξίζει να σημειωθεί ότι είναι χορηγός – υποστηρικτής των σωματείων, Αστέρας Χαϊδαρίου, ΑΟ Χαϊδαρίου, Λύκοι Χαϊδαρίου και ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ενώ παράλληλες ενέργειες έχει αναπτύξει και σε άλλα αθλήματα.

Στην κεντρική φώτο, αριστερά ο ιδιοκτήτης της PIZZA YESS κ. Μπάμπης Κούτρας και δεξιά, ο αειθαλής, κ. Θανάσης Παπαμανώλης, από επίσκεψη του τελευταίου στο χαϊδαριώτικο κατάστημα πριν λίγα 24ωρα.

 

 

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ

 

Και μιας και μας δόθηκε η ευκαιρία, θα αναφερθούμε σχετικά στην πλούσια ποδοσφαιρική και ανιδιοτελή διαδρομή του κ. Θανάση Παπαμανώλη, ο οποίος εδώ και 35 χρόνια, είναι από τους αφανείς ήρωες του ερασιτεχνικού αθηναϊκού ποδοσφαίρου, ενώ εδώ και αρκετά έτη, είναι Πρόεδρος στην Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής της ΕΠΣΑ, όπως και Επικεφαλής (Πρόεδρος) της Οικονομικής Επιτροπής.

Γεννήθηκε στην Χαλκιδική, μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη, ενώ μόνιμος κάτοικος Χαϊδαρίου είναι εδώ και 52 χρόνια!

Μαζί με άλλους ρομαντικούς του τοπικού Χαϊδαριώτικου ποδοσφαίρου, δημιούργησαν την ανεξάρτητη ομάδα «Μιλτιάδης Χαϊδαρίου», ενώ το 1985 ο Θανάσης Παπαμανώλης είναι μεταξύ των ιστορικών μελών, που ιδρύουν τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου και για πολλά χρόνια, από την ίδρυση του, διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του συλλόγου, μετέχοντας στα ΔΣ υπό την Προεδρία των Αγγουράκη, Καραγκιουλέ, Τραμπάκουλα, Ζαφειρόπουλου, Θεοδώρου, Δρούγκα, κ.α., ενώ για σειρά ετών ακόμη μετείχε σχεδόν σε όλες τις διοικήσεις του Θριάμβου Χαϊδαρίου ως το 2011.

Θεωρείται δικαιωματικά Επίτιμο μέλος του σωματείου, έχοντας αναγνωριστεί από όλες και όλους η ανιδιοτελής προσφορά του. (Για την ιστορική αλήθεια και εν μέσω «γκρίζων» καταστάσεων - περιόδων, προκειμένου να υπάρχει διοικητική ομαλότητα, διετέλεσε άτυπα και Πρόεδρος του Θριάμβου Χαϊδαρίου).

Εκτός, όμως, από το Θρίαμβο Χαϊδαρίου, η στιβαρή προσωπικότητα του και το αγνό των προθέσεων του όσο αφορά την συνεισφορά του σε αυτό που λέγεται κοινωνικό σύνολο, υπήρξε σημείο αναφοράς για την συμμετοχή του στο ΔΣ του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Χαϊδαρίου επί μία 8ετία.

Με τον χώρο του Αθηναϊκού Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου και την ΕΠΣΑ, ο κ. Θανάσης Παπαμανώλης «συναντιέται» και επίσημα από το 1985, όταν εισήλθε στον τομέα των Παρατηρητών Αγώνων, όπου το δίκαιο του χαρακτήρα του και η αντικειμενική αντίληψη του, τον οδήγησαν από την κλίμακα των τοπικών αγώνων (και ακολούθως των Εθνικών Πρωταθλημάτων Δ΄, Γ΄ και Β΄ Εθνικής), να οριστεί Παρατηρητής Αγώνων στην Α΄ Εθνική το 1992.

Η πλούσια και λαμπρή αυτή πορεία του, επιβραβεύτηκε κατ’ επανάληψη, καθώς είναι μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΑ εδώ και πολλά χρόνια, ενώ από το 2011 είναι Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και τα τρία (3) τελευταία χρόνια, Πρόεδρος και της Επιτροπής Υποδομών του Αθηναϊκού Ποδοσφαίρου (ΕΠΣΑ).

Επίσης, να σημειώσουμε, ότι ο κ. Θανάσης Παπαμανώλης, έχει δύο πολύ καλά παιδιά, τον γνωστό και εξαιρετικό φυσικοθεραπευτή κ. Μάνο Παπαμανώλη (με επιτυχημένη αντίστοιχη πορεία και αυτός στον αθλητικό χώρο), και την Ελευθερία, που ακολουθεί ακαδημαϊκή διαδρομή ως Φιλόλογος, ενώ από τα δύο τέκνα του, ο κ. Παπαμανώλης είναι ένας ευτυχισμένος Παππούς 5 εγγονιών!

 

YESSNEW