ΜΕΓΑΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

ΥΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΡΟΥΦ

 

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ… ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!

 

THLIB

 

 

Ένας μέγας Θρίαμβος Χαϊδαρίου, υπέταξε εντός έδρας με 2-1 το Ρουφ στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας. Οι γηπεδούχοι, που κυριολεκτικά… κάνουν πορεία πρωταθλητισμού με τον Χρήστο Τάσση στον πάγκο τους (… λείπουν βαθμοί από την αρχή της χρονιάς όταν η κατάσταση ήταν ρευστή στον σύλλογο, οπότε τώρα ο Θρίαμβος σίγουρα θα ήταν στο κόλπο), έκαναν… μπλόκο στην ομάδα του Ρουφ, που έμεινε πίσω στην διεκδίκηση της ανόδου. Το παιχνίδι έγινε παρουσία πλήθους κόσμου, καθώς το Ρουφ είχαν ακολουθήσει πάρα πολλοί οπαδοί του. Η κατάσταση στην εξέδρα κάποια στιγμή έδειχνε ότι μπορεί να ξεφύγει, καθώς υπήρχαν έντονες λεκτικές αντεγκλήσεις προς την λήξη του α΄ ημιχρόνου, οπότε οι παράγοντες των γηπεδούχων έδρασαν άμεσα και στο γήπεδο κλήθηκε και κατέφθασε αστυνομική δύναμη, όπως επίσης ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Μιχάλης Σελέκος, μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Νίκο Καραγιάννη.
Στο α΄ ημίχρονο, που έληξε ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0), θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν μοιρασμένο. Οι φιλοξενούμενοι στα πρώτα 45 λεπτά είχαν 2 καλές στιγμές, ενώ στο 40΄ ο Κακλαμάνος έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία.
Στην επανάληψη, το Ρουφ μπήκε μπροστά στο σκορ (0-1) στο 71΄ με αυστηρό πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο Τζώρτζης. Το γκολ δεν έκαμψε το ηθικό των γηπεδούχων, οι οποίοι έκαναν γενική αντεπίθεση. Στο 81΄ ο Μπανιάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ – και συμβολή του τείχους - ισοφάρισε (1-1), ενώ με τον ίδιο τρόπο (φάουλ) στο 84΄ ο Φατιόν Χισάϊ σημείωσε το 2-1, δίνοντας την μεγάλη νίκη στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου.
Έπειτα από 24 αγωνιστικές ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου ανέβηκε στην 5η θέση με 41 βαθμούς έχοντας 12 νίκες, 5 ισοπαλίες, 7 ήττες και τέρματα 28-23.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Γιαννόπουλος, Δάρρας, Τσιούλος, Χυσάϊ, Μαούνης, Μπανιάς, Κακλαμάνος, Αγγέλου (46΄ Μπάκας), Τσαγιάννης (93΄ Φούρλας), Αποστολόπουλος (90΄ Καγιανάς), Μπάρδης (74΄ Κιάφας)
ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Μπένα (52΄ Φωτόπουλος), Χατζηγιαννάκος, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Λαγκαδινός, Καραχάλιος (85΄ Συράκος), Καρυπίδης, Χατζής, Τζώρτζης, Τομπουλίδης (78΄ Ριζάς).
 Στην κεντρική φωτογραφία η ομάδα του Θριάμβου Χαϊδαρίου, όπως παρατάχθηκε σήμερα το απόγευμα απέναντι στο Ρουφ, φορώντας την εμφάνιση με τον νέο χορηγό στην φανέλα, τη Ναυτιλιακή εταιρεία του συμπολίτη μας κ. Λυμπουσάκη. Γούρικο το νετμπούτο της!