ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!

 

THRI18OK

 

 

Πολύ μεγάλη νίκη για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, ο οποίος στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, νίκησε στο Ηράκλειο την τοπική ΑΕ με 3-1. Η ομάδα της πόλης μας παρότι προερχόταν από την εκτός έδρας ήττα – σοκ της περασμένης αγωνιστικής από τον Θρίαμβο Αθηνών, αποτέλεσμα που της έσπασε το αήττητο σερί 7 αγωνιστικών, πήγε διαβασμένη και αποφασισμένη στο Ηράκλειο, απέναντι στην ισχυρή γηπεδούχο ομάδα.
Οι παίκτες του Χρήστου Τάσση μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα, επέβαλλαν τον ρυθμό τους, έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μπάρδη στο 30΄, ενώ υπάρχει και μία φάση όπου ο Τσαγιάννης ανατρέπεται από τον Γκλώτσο και στον Θρίαμβο πιστεύουν ότι κάλλιστα θα μπορούσε να υποδειχθεί η εσχάτη των ποινών. Αντίθετα με την ροή του αγώνα, και σε μια φάση στο 35΄ που ξεκίνησε από στημένη μπάλα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν (1-0) με προβολή του Γκούγκα. Οι παίκτες του Θριάμβου δεν επηρεάστηκαν και στην επανάληψη μπήκαν ακόμη πιο αποφασισμένοι για να πάρουν τη νίκη. Στο 53΄ ο Μπανιάς ισοφάρισε (1-1) με κεφαλιά, στο 60΄ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι, αλλά στο 65΄ με σουτ ο Αποστολόπουλος πέτυχε το 1-2. Ο Αποστολόπουλος στο 70΄ με σουτ έκανε το 1-3, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 85΄ είχε δοκάρι. Πολύ καλή η διαιτησία του Φίτσα (Όντος και Γούναρης οι βοηθοί).
Ήταν η 4η εκτός έδρας (σε 6 εκτός έδρας ματς) νίκη με τον Χρήστο Τάσση στον πάγκο του Θριάμβου Χαϊδαρίου, με τον οποίο η ομάδα της πόλης μας από την ημέρα που ανέλαβε (15η αγωνιστική) και σε 9 αγώνες έχει 6 νίκες, 2 ισοπαλίες, μία (1) ήττα, τέρματα 13-6 και συγκομιδή 20 βαθμών.
Έπειτα από 23 αγωνιστικές ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας με 38 βαθμούς έχοντας 11 νίκες, 5 ισοπαλίες, 7 ήττες και τέρματα 26-22.
ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Γκλώτσος, Μέρτκολα, Κατσούλης, Τσιρκινίδης, Αναγνωστόπουλος, Μπακαδήμας (73΄ Σπυριδάκης), Κραψίτης, Χρήστου (90΄ Τσάτσος), Γκούγκας, Καφετζής (85΄ Δήμας), Αντωνόπουλος.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Γιαννόπουλος, Δάρρας, Τσιούλος, Φατιόν, Μαούνης, Μπανιάς, Κακλαμάνος, Αγγέλου (57΄ Μπάκας), Τσαγιάννης (90΄ Μπίκος), Κιάφα (50΄ Αποστολόπουλος), Μπάρδης (89΄ Καγιανάς).