Ο ΜΑΟΥΝΗΣ ΛΥΤΡΩΣΕ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Δίκαιη, αλλά αγχώδης νίκη για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, ο οποίος επικράτησε εντός έδρας με 1-0 επί του Θριάμβου Αθηνών για την 7η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ. Χρυσός σκόρερ για την ομάδα του Διονύση Κατραμάδου, ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός Νίκος Μαούνης (φώτο). Ήταν στο 89΄ όταν ο Κακλαμάνος από αριστερά εκτέλεσε φάουλ, επικράτησε σύγχυση στην περιοχή των φιλοξενούμενων και ο Μαούνης ως τελικός αποδέκτης της μπάλας, με ψυχραιμία «έγραψε» το τελικό και χρήσιμο 1-0 για την ομάδα του.
Στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας ήταν ισορροπημένος, η διαχείριση έγινε στον χώρο της μεσαίας γραμμής, οι δύο ομάδες έπαιζαν πολύ κλειστά και το ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ (0-0). Στην ανάπαυλα, ο Κατραμάδος φρέσκαρε με δύο αλλαγές το αγωνιστικό του σχήμα, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου κυριάρχησε, πίεσε τον αντίπαλο, έχασε ευκαιρίες με τους Τσαγιάννη, Κακλαμάνο και τελικά, έστω και με άγχος, ήρθε το 1-0 στο 89΄.
Έπειτα από 7 αγωνιστικές ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου είναι στην 9η θέση με 10 βαθμούς έχοντας 3 νίκες, μία (1) ισοπαλία, 3 ήττες και τέρματα 8-10.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Γιαννόπουλος, Δάρρας (85΄ Κάμπια Φίγκο), Μπάκας Αλ., Μαούνης, Μπάρκας, Μπανιάς (90΄ Σκεπετάρης), Τσαγιάννης, Τσιούλος, Εγιορούμ (46΄ Αποστολόπουλος), Κακλαμάνος, Καγιανάς (46΄ Μπάρδης).