Ο ΣΚΥΡΙΩΤΗΣ ΕΦΥΓΕ, Ο ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ ΗΡΘΕ

ΣΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

Εξέλιξη είχαμε όσο αφορά την θέση του τερματοφύλακα στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, καθώς είχαμε μία αποχώρηση και μία μεταγραφική προσθήκη, για το νευραλγικό αυτό πόστο στο χαϊδαριώτικο σωματείο ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας.
Παρελθόν αποτελεί ο έμπειρος πορτιέρο Στέλιος Σκυριώτης (φώτο αριστερά), ενώ αντίθετα την θέση του έρχεται να καλύψει ο Δημήτρης Παπαδιώτης (δεξιά φώτο).
Ο Στέλιος Σκυριώτης, που είχε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού την περασμένη σεζόν, έλυσε σήμερα το απόγευμα Τρίτης την συνεργασία του με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, έπειτα από 4 χρόνια, καθώς είχε αποκτηθεί το 2013 από το Ρουφ. Πιο πριν ο 30χρονος τερματοφύλακας, που ήδη βρίσκεται κοντά στον επόμενο ποδοσφαιρικό… σταθμό του, είχε αγωνιστεί ακόμη σε Μανδραϊκό, Πανελευσινιακό, ΑΟ Χαϊδαρίου, Αία Σαλαμίνας, Αγία Παρασκευή, Ζέφυρο Αιγάλεω, ενώ έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του ΑΟ Χαϊδαρίου.
Ο επίσης έμπειρος Δημήτρης Παπαδιώτης, που είναι γεννημένος το 1990, δεν είναι άγνωστος στην νέα του ομάδα, αλλά και στην πόλη μας, καθώς έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν τόσο στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, όσο και στον ΑΟ Χαϊδαρίου. Επίσης ο Παπαδιώτης, που ήρθε στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου από την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, έχει παίξει ακόμη σε Θρίαμβο Αθηνών, Ήφαιστο Περιστερίου και Άγιο Ιερόθεο.