Ο ΣΙΛΕΒΙΣΤΑΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

 

ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου μετά τον σημερινό τελευταίο αγώνα της σεζόν στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας με τον Χαραυγιακό, όπου ο σύλλογος της πόλης μας αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) εκτός έδρας και δεν μπόρεσε να πάρει τον τίτλο του πρωταθλητή, μένοντας στην 2η θέση. Μετά τον αγώνα ο προπονητής Νίκος Παπαρούνης (φώτο αριστερά) υπέβαλλε την παραίτηση του και προέβη σε δήλωση ευχαριστώντας, πρωτίστως τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Θεοδοσιάδη, όπως επίσης τους συνεργάτες του και τους παίκτες του για αυτήν την σημαντική ποδοσφαιρική χρονιά για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου.
Ο Νίκος Παπαρούνης, είχε αναλάβει τον σύλλογο σχεδόν πριν από ένα χρόνο – 14 Μαϊου 2016 – όταν και είχε διαδεχθεί τον Χρήστο Κιούρκο.
Επειδή, όμως, οι εξελίξεις τρέχουν, καλά πληροφορημένες πηγές θέλουν τον νεαρό προπονητή Γιάννη Σιλεβίστα (φώτο δεξιά) να είναι προ των πυλών της τεχνικής ηγεσίας του Θριάμβου Χαϊδαρίου ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν 2017-2018 στην Α΄ Αθήνας. Όπως όλα δείχνουν ο Γιάννης Σιλεβίστας, θα είναι ο νέος εκλεκτός του χαϊδαριώτικου συλλόγου και ίσως έχουμε κάτι επίσημο αύριο Δευτέρα, ενώ μέσα σε αυτά τα σενάρια, κύκλοι θέλουν να προτάθηκε στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου και ο παλιός προπονητής του ΑΟ Χαϊδαρίου, κ. Γιάννης Παπακώστας. Πάντως ο Σιλεβίστας παραμένει το επικρατέστερο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας και αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι ο εν λόγω προπονητής βρέθηκε κοντά στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου και το περασμένο καλοκαίρι (ήταν από τα τελευταία ραντεβού του Θεοδοσιάδη), αλλά στο ντεμαράζ είχε προκριθεί η επιλογή Παπαρούνη.
Ο Σιλεβίστας, πριν από λίγες μέρες είχε παραιτηθεί από την ομάδα του Παπάγου, που ήταν στον ίδιο όμιλο με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου και η ομάδα των “στρατηγών” τερμάτισε στην πρώτη της χρονιά στην Α΄ Αθήνας, παρότι νεοφώστιστη, στην τιμητική 6η θέση με 50 βαθμούς έχοντας 13 νίκες, 11 ισοπαλίες, 6 ήττες και τέρματα 39-23.
Μάλιστα ο Σιλεβίστας είχε αναλάβει τον Παπάγο το καλοκαίρι του 2015 στην Β΄ ΕΠΣΑ και πανηγύρισε μαζί της την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α΄ Αθήνας.
Πριν τον Παπάγο, ο Σιλεβίστας εκτελούσε με επιτυχία χρέη βοηθού κατά σειρά σε Χαραυγιακό, Ηράκλειο και Αττικό.
Ως ποδοσφαιριστής, ο Σιλεβίστας έχει αγωνιστεί σε Λαμία, Απόλλων Αθηνών, Μανδραϊκό, Αίγινα και Αχιλλέα Κ. Αχαρνών.