ΣΟΚ ΜΕ ΡΟΥΠΙ ΣΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Ο πολύ σοβαρός τραυματισμός του Γρηγόρη Ρούπι (φώτο) στον σημερινό εκτός έδρας αγώνα του Θριάμβου Χαϊδαρίου με τον Κένταυρο Βριλησσίων (1-1) για την 24η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας, ήταν το γεγονός που σημάδεψε την συνάντηση και σίγουρα οι ιθύνοντες της ομάδας της πόλης μας εύχονται όλα να πάνε καλά, πράγμα που θα κριθεί αύριο, καθώς ο παίκτης θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαγνωστεί το μέγεθος της ζημιάς στο γόνατο. Ο ικανότατος επιθετικός του Θριάμβου Χαϊδαρίου, τραυματίστηκε σε φάση εκτός παιχνιδιού, στο 29΄, και λέμε εκτός παιχνιδιού, καθώς λίγα κλάσματα του δευτερολέπτου πιο πριν ο διαιτητής είχε σφυρίξει παράβαση, αλλά ακολούθως (σε κενό χρόνο, καθώς η μπάλα κυλούσε) ο Ρούπι συγκρούεται με ποδοσφαιριστή της αντιπάλου ομάδας στα γόνατα και πέφτει στο έδαφος σφαδάζοντας. Όλοι κατάλαβαν ότι ήταν κάτι σοβαρό και ο άτυχος παίκτης αντικαταστάθηκε από τον Τσαγιάννη, με αποτέλεσμα να αλλάξουν και τα αρχικά πλάνα του Νίκου Παπαρούνη. Ο Ρούπι αυτή την στιγμή είναι κλινήρης στο σπίτι του ακολουθώντας τις οδηγίες του γιατρού της ομάδας και αύριο το πρωί έχει προγραμματιστεί η μαγνητική τομογραφία, όπου θα διαπιστωθεί ακριβώς η κατάσταση του γονάτου. … Ματιασμένη από πέρυσι η ομάδα του Θριάμβου Χαϊδαρίου, καθώς τον Φεβρουάριο του 2016 είχε υποστεί χιαστούς ο Παπαναστασίου και έμεινε εκτός αγωνιστικών χώρων για σχεδόν 9 μήνες, στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου είχε χτυπήσει σοβαρά ο τερματοφύλακας Στέλιος Σκυριώτης (επέστρεψε πριν λίγες αγωνιστικές), ακολούθησε ο τραυματισμός του Νίκου Μπερτσιά (έμεινε και αυτός για αρκετό διάστημα έξω), ενώ ο Σπύρος Τσούκης που πριν λίγες εβδομάδες είχε υποστεί ρινικό κάταγμα, αγωνίζεται ακολουθώντας συνεχόμενη θεραπευτική αγωγή για πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο.
Πάμε και στον σημερινό αγώνα… ροντέο, όπου μάλλον ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου πρέπει να τα έχει και με την τύχη του. Ή την ατυχία του, αν θέλετε καλύτερα. Στο 26΄ ο Μαούνης χάνει κραυγαλέα ευκαιρία μόνος απέναντι στην άδεια εστία της ομάδας των Βριλησσίων, σουτάροντας άουτ. Στο 46΄ ακολουθεί χαμένη ευκαιρία από τον Αποστολόπουλο, ενώ στην μοναδική μεγάλη χαμένη ευκαιρία των γηπεδούχων στο 48΄ ο Σκυριώτης ήταν εκεί και αποσόβησε τον κίνδυνο για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Στο 69΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες και στο 84΄, έπειτα από ολέθριο λάθος των παικτών του Θριάμβου στην μεσαία γραμμή, η ομάδα του Κενταύρου βγήκε στην κόντρα και έγινε το 1-0. Στο 86΄ φοβερό φάουλ του Αποστολόπουλου διώχνει εκπληκτικά ο πορτιέρο των γηπεδούχων και στο 89΄ ο Μπερτσιάς με κεφαλιά πέτυχε το 1-1. Στο 90΄ νέα ευκαιρία σε σουτ του Αποστολόπουλου και στο 93΄ σε πολύ μεγάλη ευκαιρία και δύο διαδοχικά σουτ του Μπερτσιά ο γκολκίπερ του Κενταύρου Βριλησσίων είπε και πάλι όχι. Τελικό 1-1.
Έτσι ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου έφυγε με τον έναν (1) βαθμό της ισοπαλίας από τα Βριλήσσια, ενώ παράλληλα ο 2ος στην βαθμολογία Χαραυγιακός έφερε και αυτός ισοπαλία (1-1) παίζοντας εκτός έδρας με τον Παπάγο, οπότε η κατάσταση βαθμολογικά έμεινε αναλλοίωτη και απομένουν 6 αγωνιστικές – θρίλερ – μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος.
Έπειτα από 24 αγωνιστικές στον 1ο όμιλο της Α΄ Αθήνας ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου είναι στην κορυφή της βαθμολογίας (1ος) με 56 βαθμούς έχοντας 17 νίκες, 5 ισοπαλίες, 2 ήττες και τέρματα 52-14, ενώ ακολουθεί στην 2η θέση ο Χαραυγιακός με 53 βαθμούς.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Σκυριώτης, Μπάκας Αλ. (72΄ Θανόπουλος), Καλιακούδας (80΄ Παπαναστασίου), Μαούνης, Κανελλόπουλος, Τσιούλος, Μπερτσιάς, Τσούκης, Ρούπι (29΄ Τσαγιάννης), Κακλαμάνος, Αποστολόπουλος.