ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ VIDEO

 

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ – ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Χθες αργά το βράδυ Τρίτης 7 Μαρτίου έτυχε να δούμε το βίντεο με τις φάσεις του αγώνα Μικρασιατικός – Θρίαμβος Χαϊδαρίου, που έγινε την περασμένη Κυριακή 5 Μαρτίου και έληξε ισόπαλος 1-1 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας.
Σίγουρα το είδαν πάρα πολλοί θαυμαστές του ποδοσφαίρου και δη του αθηναϊκού, και μάλλον πρέπει να έριξαν πολύ γέλιο…!!! Ειδικά στην φάση του 25΄ που ακυρώνεται γκολ του Θριάμβου Χαϊδαρίου (ως οφσάϊντ), που σημειώνει ο Αλέξης Κακλαμάνος, ενώ ήδη το σκορ είναι 0-1, φαίνονται τα απίθανα αντανακλαστικά διαιτητή και επόπτη. Ίσως ο επόπτης να πήρε στο… λαιμό του τον έμπειρο διαιτητή της συνάντησης. Λίγο πιο κάτω στο εν λόγω βίντεο, βλέπουμε και το γκολ της ισοφάρισης του Μικρασιατικού προς τα τέλη του αγώνα, με την κίνηση σκριν… (δεν υπάρχει μόνο στο μπάσκετ) του επιτιθέμενου πάνω στον τερματοφύλακα Στέλιο Σκυριώτη του Θριάμβου Χαϊδαρίου!
Για την ιστορία, διαιτητής ήταν ο έμπειρος διαιτητής Β΄ Εθνικής κ. Αντωνίου με βοηθούς τους κ.κ. Μητροφάνη και Μπάγια. Αυτά τα ολίγα. Καλημέρα!