ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΥ – ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

ΣΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

 

 

Ποιος να το περίμενε όταν ξεκίναγε η αγωνιστική σεζόν 2016-2017 στον 1ο όμιλο της Α΄ Αθήνας, ότι ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου του Νίκου Παπαρούνη θα είχε φτάσει σε αυτή την κατάσταση…
Δηλαδή, στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας και το χαϊδαριώτικο… τραίνο με διαφορά 7 βαθμών από τον 2ο Χαραυγιακό, 11 στάσεις (… αγωνιστικές) πριν από την κατάκτηση του τίτλου, που μέχρι στιγμής οδηγεί και σε μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Μέχρι εκεί όλα καλά, να το αντέξεις…!!! Αλλά μέσα σε όλα να έχεις και την καλύτερη επιθετική παραγωγή σε όλη την κατηγορία έπειτα από 19 αγωνιστικές (και στους δύο ομίλους) με 45 γκολ, αλλά και δύο ποδοσφαιριστές που να βρίσκονται στο γκρουπ των πρώτων σκόρερ του ομίλου, που το βάζεις… Ντου από παντού η φετινή μεσοεπιθετική γραμμή του Θριάμβου Χαϊδαρίου, που είναι σαν τα… χταπόδια! Ένα (1) πλοκάμι… κόβεις και άλλα 11 σε λιώνουν…!!!
Και για να έρθουμε στο περίφημο… επιθετικό καρτέλ (είχαμε γράψει παλιότερα, την 4η αγωνιστική, όταν ο Νίκος Μαούνης – αμυντικός – είχε… τολμήσει να σπάσει αυτό το… καρτέλ, σκοράροντας), τελικά… ο Αλέξης Κακλαμάνος με 10 γκολ (στην 2η θέση των σκόρερ του ομίλου) και ο Παναγιώτης Αποστολόπουλος με 9 γκολ (στην 3η θέση των σκόρερ), αναδείχθηκαν έως τώρα (19η αγωνιστική) σε ηγετικές μορφές αυτής της… τρομοκρατικής – επιθετικής γραμμής (λέγε με και καρτέλ!)!
Αυτά παθαίνουν οι ομάδες – μηχανές (… έχει το μερίδιο… ευθύνης του και ο προπονητής Νίκος Παπαρούνης) και άντε να τους μαζέψεις μετά από την… εμμονή να βάζουν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα!
Με αυτά και αυτά, φτάσαμε στο σημείο να «κονταροχτυπιούνται» ο Αλέξης Κακλαμάνος και ο Παναγιώτης Αποστολόπουλος, σε μία ανελέητη… μάχη παραγωγής γκολ, μάχη που αναμένεται να κρατήσει για άλλες 11 αγωνιστικές…
Ο 33χρονος Αλέξης Κακλαμάνος (αριστερά στην φώτο, με κλασικό... δολοφονικό μειδίαμα), που αποκτήθηκε από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου ως μέσος με επιθετικό πλουραλισμό στις κινήσεις του από τον Άγιο Ιερόθεο το περασμένο καλοκαίρι, δεν είχε δείξει τέτοια… «δολοφονικά» ένστικτα… Από τους βασικούς πυλώνες του Αγίου Ιερόθεου τα δύο προηγούμενα χρόνια, την σεζόν 2014-2015 είχε 25 συμμετοχές και 7 γκολ, ενώ πέρυσι την περίοδο που η περιστεριώτικη ομάδα ανέβηκε στην Γ΄ Εθνική είχε 29 συμμετοχές και 2 γκολ. Και ήρθε στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου και… ξέσπασε έχοντας 10 γκολ σε 19 συμμετοχές!
Από την άλλη, ο Παναγιώτης Αποστολόπουλος (φώτο δεξιά, ... ψυχρός και ανέκφραστος), ένα παιδί από τα «σπλάχνα» του συλλόγου, σε ηλικία 23 ετών, έχει βάλει… πλώρη για να γίνει ηγετική μορφή του άτυπου… επιθετικού… καρτέλ του συλλόγου, έχοντας φέτος 9 γκολ σε 17 συμμετοχές και «κοντράροντας» στα ίσα τον Κακλαμάνο! Την σεζόν 2012-2013 με τον Θρίαμβο στην Β΄ Αθήνας ο Αποστολόπουλος είχε 5 γκολ σε 26 συμμετοχές, την επόμενη χρονιά (2013-2014) στην ίδια κατηγορία 3 γκολ σε 23 συμμετοχές, ενώ πάλι με τον Θρίαμβο στην Β΄ Αθήνας την περίοδο 2014-2015 είχε 19 γκολ σε 28 συμμετοχές, πανηγυρίζοντας μάλιστα την άνοδο της ομάδας του στην Α΄ Αθήνας, όπως και την 1η θέση στους σκόρερ του συλλόγου. Πέρυσι (2015-2016) ο Αποστολόπουλος στην Α΄ Αθήνας με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου είχε 5 γκολ σε 30 συμμετοχές, ενώ φέτος (2016-2017) διανύει και αυτός σεζόν φορμαρίσματος με 9 γκολ σε 17 παιχνίδια!
Και επειδή το… καρτέλ δεν συνοψίζεται μόνο σε δύο μόνο άτομα (Κακλαμάνος – Αποστολόπουλος), πιο πίσω και έτοιμος να κάνει την… ζημιά έρχεται ο Νίκος Μπερτσιάς, ο οποίος ξεπέρασε σιγά – σιγά τον τραυματισμό του, τέθηκε στην διάθεση του Παπαρούνη και έχοντας ήδη σημειώσει 6 γκολ στο πρωτάθλημα… αποτελεί μεγάλη απειλή για τους δύο προαναφερόμενους συμπαίκτες του… έχοντας μάλιστα το πλέον βεβαρημένο… παραγωγικό μητρώο τα προηγούμενα χρόνια. Πέρυσι (2015-2016) είχε 17 γκολ με τον Άγιο Ιερόθεο, πρόπερσι (2014-2015) με την ίδια ομάδα 14 γκολ΄, ενώ την σεζόν 2013-2014 με τον Άρη Πετρούπολης πέτυχε 21 γκολ!
Και επειδή στο ξεκίνημα του άρθρου σας κάναμε λόγο για… ομάδα - χταπόδι με 12 πλοκάμια, εκτός από τους Κακλαμάνο, Αποστολόπουλο, Μπερτσιά, τα υπόλοιπα γκολ για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου του Νίκου Παπαρούνη έχουν σημειώσει ακόμη οι επόμενοι εννέα (9) παίκτες (…άρα και μέλη του καρτέλ): Μπάκας Π. με 4, Τσαγιάννης με 3, Μπανιάς με 3, Ρούπι με 2, Μαούνης με 2, Τσιούλος με 2, Τσούκης με 2, Παπαναστασίου με 1 (ο περσινός πρώτος σκόρερ που επέστρεψε τον Νοέμβριο έπειτα από σοβαρό τραυματισμό), Μπάκας Αλ. με 1.
Θρίαμβος Χαϊδαρίου. Κανονικό καρτέλ!