ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΜΠΑΤΣΑΣ ΑΠΌ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες μέρες από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου ο Αλέξανδρος Μπάτσας (κεντρική φώτο). Έπειτα από ένα (1) χρόνο συνεργασίας, ο 22χρονος ταλαντούχος τερματοφύλακας έλυσε την συνεργασία του με τον πρωτοπόρο του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας και θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του.
Ο ικανότατος πορτιέρο, είχε αποκτηθεί από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου στην περσινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου από τον Πανερυθραϊκό, προκειμένου να καλύψει το κενό στην τριάδα των γκολκίπερ της ομάδας, που είχε αφήσει ο Παπαδιώτης με την ξαφνική αποχώρηση του. Ο Μπάτσας την περασμένη σεζόν είχε αγωνιστεί σε 2 παιχνίδια με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, ενώ την φετινή περίοδο 2016-2017 είχε μία (1) συμμετοχή.
Ο Αλέξανδρος Μπάτσας, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων του στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου φοιτά, και παράλληλα λόγω της μακρινής απόστασης που διένυε καθημερινά για να δίνει το παρόν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Θριάμβου Χαϊδαρίου, πήρε την απόφαση και ζήτησε την λύση της συνεργασίας του με τον σύλλογο, προκειμένου να παίξει σε σωματείο που είναι πιο κοντά στην μόνιμη κατοικία του.
Ο Αλέξανδρος Μπάτσας εκτός από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου και τον Πανερυθραϊκό έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ακάδημο και Νεοπεντελικό.
Η αποχώρηση πάντως του εν λόγω πορτιέρο από την ομάδα δεν άλλαξε κάτι σχετικά με τον προγραμματισμό και σχεδιασμό του προπονητή Νίκου Παπαρούνη όσο αφορά την θέση των τερματοφυλάκων, καθώς ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου έχει στην διάθεση του τον αρχηγό και έμπειρο Στέλιο Σκυριώτη, τον ικανότατο Γιώργο Αργυρόπουλο, όπως και τον εξελίξιμο και ταλαντούχο 16χρονο Αλέξανδρο Ρούμπα, ο οποίος από την αρχή της φετινής σεζόν έχει προωθηθεί στο ανδρικό τμήμα.