ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Ήταν πέρυσι στις 12 Μαρτίου 2016 και για την 24η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας, όταν ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου είχε την τελευταία βαθμολογική του απώλεια εντός έδρας, καθώς είχε έρθει ισόπαλος 1-1 με τους Αγίους Αναργύρους. Πέρασαν χρονολογικά σχεδόν 10 μήνες και 10 εντός έδρας αγώνες, όπου ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου είχε 10 σερί νίκες (3 από το περσινό πρωτάθλημα και 7 νίκες στο φετινό και όλες στον α΄ γύρο), για να έρθει η πρώτη εντός έδρας απώλεια βαθμών, καθώς σήμερα Κυριακή 15 Ιανουαρίου η ομάδα της πόλης μας και πρωτοπόρος του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Φωστήρα Ηλιούπολης για την 16η αγωνιστική. Παρά την εντός έδρας ισοπαλία ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου στο ξεκίνημα του β΄ γύρου και μετά από 16 αγωνιστικές παραμένει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας με 38 βαθμούς διατηρώντας μια διαφορά ασφαλείας πέντε (5) βαθμών από τους Χαραυγιακό και Παπάγο που ισοβαθμούν στην 2η θέση (33 βαθμούς).
Όσο αφορά το παιχνίδι με τον Φωστήρα Ηλιούπολης, η ομάδα της πόλης μας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπόρεσε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες σε γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν ευκαιρίες με τους Αποστολόπουλο, Ρούπι, στο 39΄ έγινε ανατροπή στον Αποστολόπουλο αλλά δεν δόθηκε πέναλτι και στο 75΄ οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ (0-1) με σουτ του Φάρου. Παρά τα μικρά χρονικά περιθώρια ο Θρίαμβος συνέχισε να παλεύει το παιχνίδι, όπου σίγουρα θα αδικούταν από μία τυχόν ήττα και τελικά στο 85΄ έπειτα από σέντρα του Ρούπι ο Παναγιώτης Μπάκας με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα (1-1).
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Σκυριώτης, Μπάκας Αλ., Καλιακούδας, Θανόπουλος, Μαούνης, Μπανιάς (72΄ Κακλαμάνος), Τσαγιάννης, Τσιούλος, Παπαναστασίου (59΄ Μπάκας Π.), Αποστολόπουλος, Ρούπι.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Ντόνι, Τσαπικούνης (46΄ Τσικριτέας), Χρήστου, Ασωνίτης, Απέργης, Μπαρδάκης, Ζάχος (46΄ Μαλάϊ), Σάχου, Βουλτσίδης, Κυριακόπουλος (69΄ Φάρος), Σπυρόπουλος.


 Για την ιστορία και το στατιστικό κομμάτι, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου παραμένει αήττητος εντός έδρας από τις 31-1-2016 όταν για την 18η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας είχε χάσει από το Αιγάλεω με 2-0, αλλά το ματς είχε γίνει στο ουδέτερο γήπεδο της Νέας Ιωνίας, με τυπικά γηπεδούχο τον σύλλογο της πόλης μας. Στο Χαϊδάρι ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου έχει να χάσει από τις 6 Δεκεμβρίου του 2015 όταν για την 12η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας είχε ηττηθεί από τον Πανερυθραϊκό με 2-0.