ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ!

 

 T60arx

 

Μια λαοθάλασσα - δείχνοντας τον παλμό που εκπέμπει πλέον ο σύλλογος στις τάξεις της τοπικής κοινωνίας του Χαϊδαρίου – κατέκλυσε την αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Χαϊδαρίου για να γιορτάσει τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Θριάμβου Χαϊδαρίου. Εκατοντάδες συμπολίτες μας, φίλοι της ομάδας, άνδρες, γυναίκες, παιδιά, μικροί – μεγάλοι, άνθρωποι όλων των ηλικιών, γνωστοί, πολίτες γειτονικών δήμων, γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα, η οποία φάνταζε μικρή γι’ αυτήν την εκδήλωση. Μεγάλωσε φαίνεται η αθλητική οικογένεια του Θριάμβου Χαϊδαρίου, της μοναδικής ομάδας της πόλης μας η οποία λειτουργεί αγωνιστικά τμήματα τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στο βόλεϊ. Παρά μόνο τα 30 του χρόνια ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου εξελίσσεται στη νέα μεγάλη δύναμη της πόλης, η οποία λειτουργεί αθόρυβα, αλλά οργανωμένα και δυναμικά, με στόχο να φέρει τη νέα ηλικία κοντά στον αθλητισμό.
Το γενικό πρόσταγμα αυτής της μεγαλειώδους διοργάνωσης είχε ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Μιχάλης Θεοδοσιάδης, ένας συμπολίτης μας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ανέλαβε την ομάδα και μαζί με ένα επιτελείο συνεργατών του, οδηγούν συνεχώς ανοδικά όλα τα τμήματα του σωματείου, κάνοντας τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου μία μεγάλη αθλητική οικογένεια, μία μεγάλη αθλητική «κυψέλη» και όπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος στην ομιλία του «ο Θρίαμβος είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της πόλης μας»!
Να σημειώσουμε ότι στην λαμπρή αυτή εκδήλωση του Θριάμβου, με προεξάρχοντα τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου κ. Μιχάλη Σελέκο, το παρόν έδωσαν, όλοι οι Αντιδήμαρχοι, οι επικεφαλείς όλων των δημοτικών παρατάξεων (Μποζίκας, Ντηνιακός, Σπηλιόπουλος, Δρούλιας, Κέντρης, Φουρλής), Δημοτικοί σύμβουλοι, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ κ. Άγγελος Νικόπουλος, εκπρόσωποι αθλητικών ομάδων της πόλης μας (Βουρλούμης, Σαφράς, Περιβολαράκης), καθώς και ο π. Αντώνιος από την «Κιβωτό του Κόσμου».
Την πίτα ευλόγησε ο δυναμικός και ένθερμος οπαδός της ομάδας π. Στέφανος. Τους επισήμους προσφώνησε ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου κ. Μπαράκος, ενώ εκ μέρους του ΔΣ μίλησε και ο Αντιπρόεδρος του Θριάμβου και Υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ κ. Χρήστος Δρούγκας.
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και για την Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας κ. Ειρήνη Γεωργιάδη – Λυμπουσάκη, η οποία δραστηριοποιείται εντόνως και επισταμένα με το φιλανθρωπικό έργο απέναντι στον πολίτη και την κοινωνία. Στην συγκεκριμένη εκδήλωση η κ. Γεωργιάδη – Λυμπουσάκη αναφέρθηκε και στο φιλανθρωπικό έργο του Θριάμβου Χαϊδαρίου, όπου από τις δράσεις του τα έσοδα δίδονται στην «Κιβωτό του Κόσμου».
Να σημειωθεί ότι το θέμα το οποίο αναφέρθηκε από τους περισσότερους, που πήραν μικρόφωνο, ήταν το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη, ενώ ο Δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος τόνισε ότι παρά τα προβλήματα θα γίνουν έργα όσο αφορά τις αθλητικές εγκαταστάσεις.
Στην ομιλία του, με ιστορικές αναφορές, ο κ. Δρούγκας αναφέρθηκε στον πρώτο πρόεδρο του συλλόγου κ. Κώστα Καραγκιουλέ, καθώς και την Γρηγορούσα, την περιοχή της πόλης από όπου ξεκίνησε το σωματείο και ακολούθως έγινε συνώνυμο όλης της πόλης.
Ακολούθησαν οι απονομές. Τιμήθηκαν ο μεγάλος χορηγός της ομάδας - η εταιρεία GIMA CAFÉ - οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Βαγγέλης Πανταζής, Άρης Κουτέλας, το τεράστιο όνομα του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ, Λία Μήτση, καθώς οι παλαίμαχοι του Θριάμβου (την πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος Μάκης Αντωνίου).

 

T1

 

T2

 

T3

 

T4

 

T6

 

 T7

 

T13

 

 T34

 

T36

 

T11

 

T12

 

T16

 

 T19

 

T22

 

T27

 

T20

 

T28

 

T39

 

T48

 

T55

 

T60

 

T59

 

T63

 

 T65

 

T68

 

T71

 

T76

 

T105

 

T77

 

T78

 

T79

 

T82

 

T83

 

T84

 

T86

 

T87

 

T88

 

 T90

 

T92

 

T93

 

T96

 

T99

 

T102

 

T104

 

T106

 

T107

 

T110