PIZZA YESS ΚΑΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ

 

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

YESSARXTHE

 

 

Η PIZZA YESS επιδεικνύει συνεχώς το αλληλέγγυο πρόσωπο της και κάνει συνεχώς πράξη την εταιρική κοινωνική ευθύνη, στηρίζοντας θεσμούς, συλλόγους, φορείς και δομές. Δηλαδή, απλά, βρίσκεται πάντα δίπλα στις τοπικές κοινωνίες.

Μπορεί η τοπική αυτή επιτυχημένη επιχείρηση να εδρεύει στο Χαϊδάρι, αλλά τα τελευταία χρόνια, μέσω της υπηρεσίας ντιλίβερι… επελαύνει και στην πόλη μας το Αιγάλεω, όπου έχει δημιουργήσει πλήθος γευστικών θαυμαστών – καταναλωτών, οι οποίοι την επιλέγουν φανατικά!

Η PIZZA YESS, εδώ και 4 χρόνια στηρίζει την αθλητική προσπάθεια του μπασκετικού Θεμιστοκλή Αιγάλεω, ενώ πριν από λίγες μέρες, ανακοινώθηκε η επίσημη συνεργασίας της επιχείρησης και με το ποδοσφαιρικό τμήμα του Θεμιστοκλή Αιγάλεω, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ.

Οι δύο παράγοντες του σωματείου, οι κ.κ. Γιώργος Ραυτόπουλος, Διονύσης Στυλιανόπουλος, συναντήθηκαν με τον ιδιοκτήτη της εν λόγω επιχείρησης, Μπάμπη Κούτρα, όπου και τυπικά έδωσαν τα χέρια, για αυτή τη νέα… γευστική, αθλητική και ποδοσφαιρική συμμαχία.

Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, Γιώργος Ραυτόπουλος, Μπάμπης Κούτρας, Διονύσης Στυλιανόπουλος

 

 

YESSNEW