…ΨΗΛΩΣΕ ΜΕ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΝΑΥΠΛΙΩΤΗ

ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΔΗ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

THEBARXM

 

 

Σε τρεις (3) μεταγραφικές προσθήκες, οι οποίες τον δυναμώνουν εξαιρετικά κάτω από το καλάθι, προχώρησε το μπάσκετ του Θεμιστοκλή Αιγάλεω ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, όπου η ομάδα της πόλης μας θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνεργασία με το νέο προπονητή Δημήτρη Δαμιανίδη, ο Πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Δαμόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Αντώνης Μουσκάτ, προχώρησαν το προηγούμενο διάστημα στις απαραίτητες επαφές, και έτσι ο σύλλογος ήρθε σε συμφωνία με τον πολύπειρο συμπολίτη μας Δημήτρη Παπαϊωάννου και τους ταλαντούχους, Νίκο Ναυπλιώτη και Σπύρο Μαυρίδη. Τρεις παίκτες, οι οποίοι αγωνίζονται στις θέσεις 4 και 5.

 

Ο ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου (αριστερά στην κεντρική φώτο), που έχει γεννηθεί το 1981, έρχεται να προσδώσει ποιότητα, δυναμική και… σοφία, κάτω από το καλάθι, καθώς έχει τεράστια διαδρομή στον χώρο και πάρα πολλές παραστάσεις από πρωταθλήματα εθνικών κατηγοριών.

Επίσης, με την μεταγραφή του στον Θεμιστοκλή, ίσως είναι ο μόνος Αιγαλιώτης καλαθοσφαιριστής, που έχει παίξει και στις τέσσερις (4) ομάδες της πόλης μας (Αιγάλεω, ΜΕΛΑΣ, Διαγόρας, Θεμιστοκλής).

Ο Παπαϊωάννου με ύψος 2.03μ., ξεκίνησε από το Αιγάλεω, σε μικρή ηλικία είχε δοθεί δανεικός στον ΜΕΛΑΣ, επέστρεψε στο Σίτι, εν συνεχεία αγωνίστηκε σε ομάδες εθνικών κατηγοριών της επαρχίας, ακολούθησε ο Διαγόρας Αιγάλεω πριν λίγα χρόνια, φόρεσε ξανά την φανέλα του Αιγάλεω, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Φίλιππος Περιστερίου.

 

Ο ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ

Ο Νίκος Ναυπλιώτης (μεσαία φώτο), που είναι 21 ετών, έχει ύψος 1.95μ. και αποκτήθηκε ως δανεικός από τα «Φανάρια Νάξου», ομάδα με την οποία έφτασε μέχρι την Β΄ Εθνική. Η μετακόμιση του στην Αθήνα για σπουδές, έδωσε το έναυσμα στην ομάδα του Θεμιστοκλή Αιγάλεω, να κινηθεί γρήγορα και να αποκτήσει τον ταλαντούχο παίκτη. Να σημειώσουμε ότι είναι ο δεύτερος Ναξιώτης, που παίζει στον Θεμιστοκλή Αιγάλεω, καθώς την φανέλα του σωματείου φοράει και ο Νίκος Αρτσάνος, που αγωνίζεται ως δανεικός από τον Πανναξιακό.

 

Ο ΜΑΥΡΙΔΗΣ

Ο Σπύρος Μαυρίδης (δεξιά στην κεντρική φώτο), γεννημένος το 1995, έχει ύψος 1.95μ. (αυτή την περίοδο υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία στην Προεδρική Φρουρά) και αγωνίζεται ως 4άρι. Έχει ξεκινήσει από τη Νέα Ιωνία, ενώ τελευταία του ομάδα πριν έρθει στον Θεμιστοκλή Αιγάλεω, ήταν ο Αστέρας Εξαρχείων.

 

ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Με τις τρεις (3) αυτές μεταγραφές, «κλείδωσε» το ρόστερ της ομάδας για την σεζόν 2021-2022, καθώς ήδη έχουν προηγηθεί οι ανανεώσεις με τους Αντώνη Πλουμή, Δημήτρη Σωτηρίου, Βαγγέλη Θάνο, Κώστα Ιγγλέζο, Αντώνη Κουτσουβά, Λεωνίδα Χύτα, Κωνσταντίνο Γονιδάκη, Νίκο Αρτσάνο, Θανάση Διαμαντόπουλο, Θανάση Χαργιάτη, Στέφανο Χρυσοφάκη.

 

ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΑΤΣ

Σήμερα, αργά το απόγευμα (8.30) Σαββάτου 18 Σεπτεμβρίου 2021, ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω δίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι του για την σεζόν, καθώς στο πλαίσιο της α΄ φάσης του κυπέλλου της ΕΣΚΑ, παίζει εκτός έδρας με την Ολυμπιάδα Πετρούπολης. Για την ομάδα του Θεμιστοκλή Αιγάλεω, ο αγώνας εντάσσεται στην λογική, ενός πολύ δυνατού φιλικού, όπου ο κόουτς Δημήτρης Δαμιανίδης, θα δοκιμάσει συστήματα και πρόσωπα.

 

MOUSKX