ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ» (μ.ο. 17)

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ΣΤΟΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΑΙΓΑΛΕΩ

konstaarx

 

Με πίστη στην φιλοσοφία του συλλόγου για την χρησιμοποίηση νέων αθλητών από τις ακαδημίες του σωματείου, συνεπής ο προπονητής του Θεμιστοκλή Αιγάλεω, Μιχάλης Κωνσταντάρας παρέταξε το πρωί της Κυριακής 18 Οκτωβρίου 2020 στο ΔΑΚ της πόλης μας, απέναντι στον Κρόνο Αθηνών για την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, ενδεκάδα με μέσο όρο ηλικίας τα 17 έτη (οι φιλοξενούμενοι είχαν μ.ο. ηλικίας 21,7 έτη στην αρχική ενδεκάδα).

Οι… μπέμπηδες λοιπόν του Θεμιστοκλή, πέτυχαν τελικά την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο και επιβλήθηκαν με σκορ 2-0 επί του Κρόνου Αθηνών.

Στο 40΄ μετά από χέρι αμυνόμενου στην περιοχή του Κρόνου, η διαιτητής Στεφανοπούλου υπέδειξε την εσχάτη των ποινών και ο Αλεξανδρής Α.Π. εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, σημειώνοντας το 1-0.

Στο 65΄ ο Μανιός πάσαρε – έβγαλε μόνο του τον 15χρονο Διαμαντόπουλο, ο οποίος με ωραίο σουτ «έγραψε» το τελικό 2-0.

Διαιτητική γυναικεία τριάδα αποτελούμενη από τις Στεφανοπούλου, Παπουτσή και Λώνη.

 

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Τσιλιμαντός, Παυλόπουλος, Αχτίπης (73΄ Βλαχοδημητρόπουλος), Αλεξανδρής Α.Π., Χάνα, Βίλα, Παπαδόπουλος (62΄ Βουρδαμής), Μανιός (67΄ Ναζαρλής), Διαμαντόπουλος, Τζαβάρας, Κανελλόπουλος.

 

ΚΡΟΝΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: Ρόκκος, Γκανιάς, Μπραβάκος (77΄ Τριαντάφυλλος), Καλύβας, Κωλέτσης, Μαρούσος (61΄ Πέπα), Κυριάκης, Σολίς, Ονουόχα Μ. (68΄ Ονουόχα Ν.), Κάγκας, Μπουτεράκος.

 

Στην κεντρική φώτο ο προπονητής του Θεμιστοκλή Αιγάλεω, Μιχάλης Κωνσταντάρας.

 

MAKMAGEIR