ΜΕ ΙΓΓΛΕΖΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

IGGLEZARX

 

Αποφασισμένοι δείχνουν στο μπάσκετ του Θεμιστοκλή Αιγάλεω να εμφανιστούν πολύ ισχυροί τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑ για την σεζόν 2020-2021.

Μπορεί την σεζόν 2019-2020 η ομάδα της πόλης μας να μην έκανε και την καλύτερη σεζόν της, αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν και οι παράγοντες του συλλόγου, ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Δαμόπουλος και ο Αντιπρόεδρος κ. Αντώνης Μουσκάτ, κινούνται πολύ δυνατά και μεθοδευμένα.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Τάκη Σφυρή, την έναρξη της συνεργασίας με τον βοηθό του Δημήτρη Διαμάντη και την επέκταση της συμφωνίας με τον σέντερ Αντώνη Πλουμή, η ομάδα της πόλης μας προχώρησε και στην πρώτη της μεταγραφική προσθήκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω, ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου Κώστα Ιγγλέζου.

Ο Κώστας Ιγγλέζος, που έχει γεννηθεί το 1988 και αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2, αναμένεται να ενισχύσει κατά πολύ την περιφέρεια.

Ο νεοαποκτηθείς γκαρντ της ομάδας, έχει ξεκινήσει το μπάσκετ από την Άμιλλα Περιστερίου, όπου έμεινε για 5 χρόνια, ακολούθησε το Σπόρτινγκ, καθώς και η ΑΕΚ, όσο αφορά τα τμήματα υποδομών, που έπαιξε.

Συνέχισε στους Τρεις (3) Αστέρες, και μετά ο Άρης Πετρούπολης, η Άμιλλα Περιστερίου, η Ελευθερία Μοσχάτου και η Νέα Ιωνία, της οποίας την φανέλα φόρεσε για 5 σεζόν, πανηγυρίζοντας μάλιστα και άνοδο από την Α΄ ΕΣΚΑ στην Γ΄ Εθνική.

Τις τελευταίες τρεις (3) περιόδους, πριν την μεταγραφή του στον Θεμιστοκλή Αιγάλεω, έπαιξε στα αθηναϊκά πρωταθλήματα με τους Αχαρνείς.

Στην κεντρική φώτο, στο δεξί πλάνο ο Κώστας Ιγγλέζος, και στο αριστερό, μαζί με τον Πρόεδρο του Θεμιστοκλή Αιγάλεω, κ. Γιάννη Δαμόπουλο.

 

 

MOUSKX