ΜΕ ΤΟΝ… «ΠΥΡΓΟ» ΑΝΤΩΝΗ ΠΛΟΥΜΗ

 

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

ARXTHEMOKP

 

 

Ξεκίνησε η υλοποίηση του προγραμματισμού, όσο αφορά το έμψυχο δυναμικό, στην ομάδα μπάσκετ του Θεμιστοκλή Αιγάλεω ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, όπου ο σύλλογος θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑ.

Μετά λοιπόν την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Τάκη Σφυρή και την ενεργοποίηση του Δημήτρη Διαμαντή ως άμεσου συνεργάτη του, θέμα για το οποίο αναφερθήκαμε, τόσο στο προηγούμενο φύλλο της εφημερίδα μας, όσο και διαδικτυακά, η διοίκηση κατόπιν των εισηγήσεων του προπονητή, μπήκε στην διαδικασία των επαφών με το έμψυχο δυναμικό.

Πρώτη λοιπόν ανανέωση συνεργασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, είναι ο Αντώνης Πλουμής, ο οποίος στις επαφές του με τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Δαμόπουλο και τον Αντιπρόεδρο κ. Αντώνη Μουσκάτ, είχαν ταύτιση απόψεων και συμφώνησαν να πορευθούν μαζί για 3η σερί σεζόν.

Ο Αντώνης Πλουμής, είναι από τους πιο αποδοτικούς παίκτες του σωματείου κατά την παρουσία του στον σύλλογο, πρώτος ριμπάουντερ και πρώτος σκόρερ κατά την τελευταία σεζόν 2019-2020, έχει επιδείξει αγαστή συνεργασία με τους εκάστοτε προπονητές του στην ομάδα, αλλά και τους διοικητικούς παράγοντες, στοιχεία τα οποία μέτρησαν, επιπλέον, πέρα της αγωνιστικής αξίας του, για να επέλθει αυτή η συμφωνία.

Ο Γαλατσιώτης σέντερ (2.03 μ.) / παίζει στις θέσεις 4 και 5, γεννήθηκε το 1993 και ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Γαλατσίου.

Κατόπιν μετακινήθηκε στο εφηβικό τμήμα του Αιγάλεω, ενώ με το Σίτι έπαιξε από το 2010 έως το 2012 στην Β΄ Εθνική, έχοντας προωθηθεί στο ανδρικό τμήμα. Λόγοι επαγγελματικοί τον αναγκάζουν να αποχωρήσει από τον χώρο του μπάσκετ και το 2014 κάνει την μεγάλη επιστροφή, φορώντας για πρώτη φορά την φανέλα του Θεμιστοκλή στην Β΄ ΕΣΚΑ.

Επειδή, όμως, η ποιότητα του δεν έχει… ταβάνι, το 2016 επιστρέφει ξανά στα μεγάλα εθνικά πρωταθλήματα και φοράει από τότε έως το 2018 (για δύο – 2 – σεζόν) την φανέλα του Πρωτέα Βούλας στην Β΄ Εθνική.

Το καλοκαίρι του 2018 επιστρέφει ξανά στον αγαπημένο του – όπως αποδεικνύεται – Θεμιστοκλή Αιγάλεω και πλέον θα συνεχίσει στην ομάδα της πόλης μας για 3η σερί σεζόν.

 

ΒΑΡΟΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΔΕΣΣΗΣ

 

Ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω εδώ και τρία (3) χρόνια ρίχνει ιδιαίτερο βάρος στις ακαδημίες του, όπου με τον Άγγελο Λαγό ως Αρχιπροπονητή έχει παρουσιάσει τεράστια και σημαντική δουλειά, δημιουργώντας μια πραγματική αθλητική κυψέλη.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η ομάδα της πόλης μας και την φετινή νέα σεζόν θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη μέριμνα για την ανάπτυξη των ακαδημιών της, λειτουργώντας τμήματα σε όλα τα μήκη και πλάτη του Αιγάλεω και ιδιαίτερα στο ανοιχτό γηπεδάκι της Εδέσσης, στην περιοχή του Λιούμη, εκεί δηλαδή που ιστορικά είναι οι γειτονιές των φίλων του συλλόγου.
Το ανοιχτό γηπεδάκι της Εδέσσης ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω το χρησιμοποιούσε μόνιμα τα προηγούμενα χρόνια, ενώ παραμένει η ομάδα που έχει και το επίσημο παραχωρητήριο χρήσεως από τον Δήμο για να λειτουργεί κανονικά τα τμήματα υποδομής του, σε αυτόν τον χώρο.

 

YESSNEW