Ο 16ΧΡΟΝΟΣ ΑΙΓΑΛΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

 

ΑΠΟ ΤΗΝ Γ΄ ΣΤΗΝ Α΄ ΕΠΣΑ

 

MITSKAMATE

 

Μία ακόμη …εξαγωγή «ποδοσφαιρικού προϊόντος» για τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω, την ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μας που «επενδύει» σε νέους παίκτες στην ανδρική ομάδα που μετέχει στην Γ΄ ΕΠΣΑ και δουλεύει… ευλαβικά τις ακαδημίες της υπό την Γενική Διεύθυνση του βετεράνου παίκτη του Σίτι και του Απόλλωνα, Γιώργου Κωνσταντόπουλου.

Πριν λίγο χρονικό διάστημα έγινε γνωστή η μεταγραφή του νεαρού, 16χρονου, ταλαντούχου συμπολίτη μας, Δημήτρη Ραυτόπουλου (του Γεωργίου), από την ομάδα του Θεμιστοκλή Αιγάλεω, στον ΠΑΟ Καματερού, που αγωνίζεται στην Α΄ ΕΠΣΑ.

Ένα από τα ταλέντα, που ξεχώρισαν, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια με τον Θεμιστοκλή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Αθήνας, όπου ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος είχε προωθήσει, τον νεαρό Ραυτόπουλο από τα 13 του στην πρώτη ομάδα του σωματείου, όπως επίσης και πολλά άλλα παιδιά των ακαδημιών.

Το νεαρό Ραυτόπουλο, παρακολούθησε επισταμένα την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο προπονητής Γαληνός Νικολαϊδης, ο οποίος με την ανάληψη των καθηκόντων της τεχνικής ηγεσίας του Καματερού πριν από λίγο διάστημα, ζήτησε αμέσως την απόκτηση του 16χρονου δεξιού μπακ – χαφ, και έτσι η μεταγραφή ολοκληρώθηκε.

Ο Δημήτρης Ραυτόπουλος, που γεννήθηκε το 2003, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΟ Αιγάλεω σε ηλικία 4 ετών το 2007 με προπονητή τον Γιώργο Κωνσταντόπουλο, όπου έμεινε για 5 χρόνια, ενώ ακολούθως για δύο σεζόν πήγε στα τμήματα υποδομής του Άγιαξ Ταύρου.

Με τον Γιώργο Κωνσταντόπουλο, έσμιξε ξανά το 2014, όταν ήρθε στις ακαδημίες του Θεμιστοκλή Αιγάλεω και το 2018 έκανε το ντεμπούτο του (12 Μαίου 2018) στην ανδρική ομάδα του συλλόγου, πραγματοποιώντας μία (1) εμφάνιση σε ηλικία 13 ετών, στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ σε εκτός έδρας ματς με την Αναγέννηση Πετρούπολης.

Την επόμενη σεζόν (2018-2019) είχε 15 συμμετοχές και 1 γκολ με τον Θεμιστοκλή στην Γ΄ ΕΠΣΑ, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2019-2020) στο ίδιο πρωτάθλημα με το αιγαλιώτικο σωματείο είχε 21 συμμετοχές και 4 γκολ.

Ο Δημήτρης Ραυτόπουλος, πριν λίγες μέρες, τελείωσε την Β΄ τάξη του 5ου Λυκείου της πόλης μας, ενώ υπήρξε μαθητής του 13ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω και του 4ου Γυμνασίου της πόλης μας.

Στην κεντρική φώτο, στο αριστερό «κάδρο» ο Δημήτρης Ραυτόπουλος πριν από 5 χρόνια ως μέλος των ακαδημιών του Θεμιστοκλή και δεξιά, πριν λίγες μέρες με την φανέλα του Καματερού.

 

CITYCAROK