ΡΕΤΡΟ (1) ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ:

 

 

 

 

ΑΡΧΕΙΟ ΤΑΚΗ ΜΟΥΣΚΑΤ

 

 

ARXMOUSK

 

 

 

 

…Θεμιστοκλής Αιγάλεω από… κούνια, όλη η γνωστή οικογένεια Μουσκάτ, από τις πιο παλιές στην πόλη μας (εγκαταστάθηκαν το 1910 στου Λιούμη, ερχόμενοι από την Κέρκυρα).

 

Ειδικά η… τρέλα για την ομάδα που έχει ο Τάκης Μουσκάτ (κεντρική φώτο), ιδιοκτήτης της γνωστής Σχολής Οδηγών, δεν περιγράφεται! Ο συμπολίτης μας γνωρίζει και θυμάται πάρα πολλά στοιχεία από την πορεία και ιστορία της ομάδας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα αδέλφια του, Ιωσήφ και Μανώλης, υπήρξαν παίκτες του συλλόγου με την ποδοσφαιρική φανέλα.

 

Ο Τάκης Μουσκάτ και ο γιος του Αντώνης, μέσω της επιχείρησης τους «ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΜΟΥΣΚΑΤ» τα τελευταία έτη είναι χορηγοί του τμήματος μπάσκετ του σωματείου, και μάλιστα ο Αντώνης Μουσκάτ, είναι και Αντιπρόεδρος στην ομάδα μπάσκετ, συνεχίζοντας αυτή την πολυετή παράδοση της οικογένειας να έχει πάντα δεσμούς με τον ΑΟ Θεμιστοκλή Αιγάλεω.

 

Από το αρχείο του Τάκη Μουσκάτ, εμείς σας παραθέτουμε παλαιά δημοσιεύματα (θα ακολουθήσουν και άλλα), με πρώτο αυτό του αγώνα ποδοσφαίρου Θεμιστοκλής Αιγάλεω – Φοίνικας Κάτω Αχαρνών, που χρονολογικά προσδιορίζεται στα μέσα της δεκαετίας του 70΄.

 

Ακολουθεί το δημοσίευμα

 

 

THEMDIM

 

 

MOUSKX