ΝΙΚΗ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

ΣΤΗΝ Β΄ ΕΣΚΑ

them8ada

 

 

 

 

Τεράστιας σημασίας νίκη για τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω, ο οποίος στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΣΚΑ, κατέβαλλε εντός έδρας με 72-66 τους Αχαρνής, σε αγώνα που έγινε το βράδυ της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου 2019.

Η ομάδα της πόλης μας επιζητούσε μόνο τη νίκη, καθώς το αρνητικό αποτέλεσμα θα την έβαζε σε περαιτέρω περιπέτειες για το υπόλοιπο της σεζόν. Τελικά, έπειτα από ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, οι παίκτες του κόουτς Πέτρου Καρβούνη, συνδυάζοντας λογική και ψυχισμό, έφτασαν αγχωτική, αλλά δίκαιη επικράτηση, απέναντι σε ένα πολύ καλό σύνολο, που προερχόταν από νικηφόρο σερί 3 αγώνων.

Κακό το πρώτο ημίχρονο για τις δύο ομάδες, που έληξε με σκορ 27-26, ενώ στο 3ο δεκάλεπτο ο Θεμιστοκλής έδειξε καλύτερος στις λεπτομέρειες, και πήρε την κρίσιμη διαφορά. Στο 4ο δεκάλεπτο, έγινε κυριολεκτικά μάχη, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμούς, αλλά οι γηπεδούχοι έπαιξαν… ψύχραιμα και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα, σε ένα ματς όπου μάλιστα έκαναν το φετινό τους ρεκόρ στην επίθεση με τους 72 πόντους.

Μία νίκη, που δίνει ώθηση στον Θεμιστοκλή, προκειμένου να φτάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στον φετινό στόχο, που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Δεκάλεπτα: 17-16, 27-26, 51-42, 72-66.

Μετά από 11 αγώνες ο Θεμιστοκλής είναι στην 8η θέση με 16 βαθμούς έχοντας 5 νίκες, 6 ήττες και σύνολο πόντων 656-645.

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (Καρβούνης): Αρτσάνος, Ηλιόπουλος 16 (1), Νικολόης 2, Κουτσουβάς 18 (3), Καυκής 4, Μάνο, Σπανίδης, Σωτηρίου, Καρτσούνης, Πλουμής 15 (1), Αναστασόπουλος 8, Γονιδάκης 9 (1).

 

 

 

 

mousked

 

 

 

YESSNEW