… ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ

Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΩΗΣ

RORARX

 

 

 

Τέλος αγωνιστικής εποχής με τα ως τώρα δεδομένα για τον σπουδαίο σούτινγκ γκαρντ Βαγγέλη Ρώη (κεντρική φώτο), ο οποίος στην τελευταία επαφή του με τον Πρόεδρο του Θεμιστοκλή Αιγάλεω κ. Γιάννη Δαμόπουλο, του ανακοίνωσε την απόφαση του, πως σταματάει την ενεργό δράση ως παίκτης.

Ο ικανότατος και ποιοτικός σούτινγκ γκαρντ, με την τεράστια πορεία σε εθνικά πρωταθλήματα, αγωνιζόταν από το καλοκαίρι του 2017 και για δύο σεζόν με την φανέλα του Θεμιστοκλή Αιγάλεω, στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑ.

Ο Αιγαλιώτης Βαγγέλης Ρώης, που είναι κάτοικος Χαϊδαρίου, γεννήθηκε το 1985 και έχει ύψος 1.86. Ξεκίνησε την ενασχόληση του με το μπάσκετ από τις ακαδημίες της Δάφνης Δαφνίου, με την οποία μέχρι τα 19 του χρόνια, αγωνίστηκε σε Β΄ και Α΄ ΕΣΚΑ.

Έκανε το άλμα πηγαίνοντας στο ιστορικό Παγκράτι με το οποίο αγωνίστηκε στην Β΄ Εθνική και ακολούθως συνέχισε για πέντε (5) χρόνια στην Αγία Παρασκευή μετέχοντας στα πρωταθλήματα της Γ΄ και Β΄ Εθνικής.

Επόμενος σταθμός του το Αιγάλεω στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και εν συνεχεία η Νέας Πέραμος στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΝΑ.

Αμέσως μετά και για τρία χρόνια (3) αγωνιζόταν στην Δάφνη Δαφνίου, με την οποία πανηγύρισε διαδοχικά τρεις ανόδους, από την Β΄ ΕΣΚΑ μέχρι την Β΄ Εθνική, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι πέρα από ηγέτης στο γήπεδο, ήταν και ο αρχηγός του χαϊδαριώτικου σωματείου.

Αποχώρησε από την χαϊδαριώτικη ομάδα, λόγω πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων, και τα τελευταία δύο χρόνια έπαιξε στον Θεμιστοκλή Αιγάλεω, με τον οποίο πριν λίγο χρονικό διάστημα έφτασε στα μπαράζ ανόδου από την Β΄ για την Α΄ ΕΣΚΑ.

 

 

MOUSKX